Erotikus segédeszközök, amelyek megtörik a rutint az ágyban

Az ágyban uralkodó sztereotípia évekig tartó kapcsolat után minden szinten megzavarhatja a partneri életet. Bebizonyosodott, hogy azok a párok, akik sokáig élvezik a szexuális élvezetet, és akik hálószobájukban kölcsönös elégedettséggel rendelkeznek, sokkal jobban képesek megoldani az életüket keresztező problémákat.



Ezért nem szabad elhanyagolni a szexet, mert az egészségügyi előnyök mellett partneri vagy házassági harmóniát is hoz. Ha úgy gondolja, hogy az utóbbi időben unalmas volt, akkor nézze meg az erotikus játékok és termékek választékát, amelyek hatékony fegyverek a rutin ellen. 

Párvibrátor

Az első a párvibrátor. Kicsi, ízléses dolog, amelynek rezgését mindketten élvezni fogják. A vibrátornak két vége van, az egyik a hüvelybe csúszik, a másik pedig a csiklót stimulálja kintről. A partner pénisze így behatol a vibráló hüvelybe, amely egyre jobban nedvesedik, és a P-pontja is élvezni fogja. 

A párvibrátorok nagyon erős rezgésekkel rendelkeznek, így még a férfi prosztata is meglátja, hogy pontosan mi jelent a tökéletes stimuláció.

Ezenkívül ez az eszköz olyan nők számára is alkalmas, akik csak akkor érik el az orgazmust, amikor stimulálják a csiklót. Erről a játékról többet írtunk a blogunkban: Mi az a párvibrátor, és miért érdemes kipróbálni?

Análkúp

Kíváncsi arra, hogy az análkúp hogyan javítja a nemi életét? Ha előítéletei vannak az anális szex ellen, akkor esélyt kell adnia rá. Az anális szexnek egyáltalán nem kell piszkosnak vagy fájdalmasnak lennie, és hogy be akarjuk-e ismerni, vagy sem, minden férfi álma. Ennek a játéknak az előnye pozitívan meglep mindenkit.

A behelyezett anális dugó varázsa abban rejlik, hogy szűkítheti a hüvelyfalakat, amit például a nők nagyra fognak értékelni a természetes szülés után, megengedett izmokkal, vagy azok a nők, akik telt érzésre vágynak. A behatolás vagy a nemi kapcsolat tehát sokkal intenzívebb. Növeli a hüvely belső környezetének érzékenységét és a G pont elérésének lehetőségét. Az orgazmus összehúzódások sokkal nagyobb intenzitással rendelkeznek, ha nemcsak a hüvely, hanem a fenék is megtelik.

Ha még nem kísérletezett az análkúppal, azt javasoljuk, hogy kezdje kisebb mérettel, vagy használjon anális gyöngysort vagy gömb alakú anális dildót. Ne felejtse el az anális síkosítót, amely megkönnyíti a behelyezést. 

Puncipumpa

Ennek a játéknak a neve kissé megijeszthet valakit, de a pozitívumok sokkal nagyobbak. A vákuumszivattyú hüvelyi használatra nemcsak a zárt ajtók mögött szóló játékra szolgál, hanem felélesztheti a szexhez vezető előjátékot is.

Használata igénytelen és hatalma a kezében van. Helyezze a szeméremrészre az anatómiailag formált harangot, és a pumpa segítségével alakítson ki vákuumot. A szeméremajkak megduzzadnak, és érzékenyebbek lesznek már a pumpálás során. 

Megkezdődhetnek az erotikus játékok, és az öröm, amelyet a hüvelyi szivattyú gondoz a partnerét is boldoggá teszi. Sokkal gyorsabban éri el az orgazmust. Ezenkívül az orális szex a szivattyú használata után az öröm csúcsa :).

Stimuláló síkosítók

Ezek olyan stimuláló gélek, amelyek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek biztosítják a hüvelyi környezet és a partner péniszének nagyobb érzékenységét. Ezeknek a géleknek köszönhetően egy teljesen új érzést élvezhet.

A stimuláló gélek nagyszerű segítséget nyújtanak az előjáték során, de értékelni fogja előnyeiket a nemi aktus során is. Hatalmas számú, sokféle hatású készítmény áll rendelkezésre. Kipróbálhatja a melegítő vagy hűtő síkosítókat, különböző illatúkat, vagy olyanokat, amelyek elősegítik az intenzívebb és gyorsabb orgazmus elérését.

BDSM segédeszközök

A BDSM nem csak kegyetlen verést vagy szoros kötözést jelent. Az olyan segédeszközök, mint a szemmaszk vagy a bilincs, szintén megváltoztathatják a sztereotípiát a hálószobában.

A vizuális érzések kiküszöbölése javítja a tapintható ingerek érzékelését. Maszkkal a szemén minden érintés egy kicsit intenzívebb lesz, és ha bekapcsolja a fantáziáját, ez a kiegészítő az erotika hullámait is felkavarja a hálószobájában.

A bilincs sokoldalúan használható kiegészítő. A kezek lecsukása lehetővé teszi partnerének, hogy mászkáljon a testén anélkül, hogy megakadályozná őt abban. A lábának megbilincselése pedig partnerének könnyű hozzáférést biztosít a hüvelyéhez, amellyel bármit megtehet, amit csak akar.

Ha nem áll ellen a teljes immobilizációnak, próbálja meg a BDSM készleteket, amelyek szintén remek erotikus ajándék egy pár számára, akár egy közös évfordulóra, vagy ünnepre. Felhívjuk a figyelmet a Fetish Submission márkára, amely valódi ékszereket gyárt és termékei különösen azoknak fognak tetszeni, akiknek otthon szilárd egyrészes fejtámlával ellátott ágyuk van, amelyre nem lehet bilincset felhelyezni. Bilincskészleteik használhatók a csuklón, a bokán vagy a combon, és az immobilizációt biztosító hevederek a matrac alatt vezetnek, így nem kell sehova rögzíteni őket.

Távvezérlős vibrotojás

Távirányító partnere kezében és egy kicsi, de erőteljes rezgő tojás hüvelyében - ez egy olyan kombináció, amely a legunalmasabb nemi életet is fel fogja éleszteni. Bízza a felére a távirányítót, és folytassa a szokásos munkáját. Végül is ki mondta, hogy az előjátéknak csak a hálószoba ajtaja mögött kell megtörténnie?

A vacsora főzése közben, figyelheti, hogy mit okoznak Önnel a rezgések. Lehet, hogy nem fejezi be a vacsora főzését, de szenvedélyes szex után az ételszállítás is elég lesz..:)

További információ a rezgő tojásokról a blogunkban található: Vibrotojás - játékszer minden hölgy számára

Szexi fehérnemű

Valószínűleg a hosszú távú párkapcsolatban a leggyakoribb elhanyagolt dolog az, ahogy kinézünk. Ha már a kapcsolat nem az, mint az elején, akkor partnerünk előtt régi fehérneműkben is nincs problémánk feküdni. Egyszerűen fogalmazva, ha már nem törődünk a megjelenésünkkel, a kapcsolat a rutinba fordul.

A meglepetés még nagyobb lesz, ha valami másban várja az ágyban, mint egy pizsamában. A fűzők formálják az alakot, a harisnyatartók csinos harisnyával optikailag hosszabbítják meg a lábakat, és a hálóingek kiválóak az erotikus előjátékhoz.

Önön múlik, hogy milyen színt és anyagot választ.… A szexi női fehérneművel bebizonyíthatja partnerének, hogy még mindig érdekli.

Szerző
Andy Moravek
2021.05.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.10.30.
Mi az a roleplay, és miért kellene kipróbálnia a partnerével?
Engedetlen diáklány, szexi vízvezeték-szerelő, szemtelen szobalány, szolgálatkész pincérnő, a fájdalomtól üvöltő beteg és szenvedélyes egészségügyi nővér... Ezeknek a szerepeknek a játszása ikonikussá vált az erotikus iparban. Időnként, a szexuális élet újjáélesztése érdekében nem kell befektetnie a drága szexuális játékokba. Néha elegendő csak eldobni az akadályokat, és ajtót nyitni a fantáziája számára!
2 169
0
Jobb szex
2021.07.30.
Hogyan kell felkészülni az első anális szexre?
Az anális szex egy olyan praktika, ami sok férfit vonz. A nők általában nem annyira lelkesednek érte. Azonban ha a szeretett férfit ezzel az élménnyel szeretné kényeztetni, akkor biztosan jól fog jönni néhány tanács az első anális szexszel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy ne fájjon, hogy tiszta legyen, és hogy legközelebb is akarja. És ha elsőre mindent jól fog csinálni, még az is lehet, hogy bele is fog szeretni :)
25 327
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...