Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Renegade Knock Knock szilikon análkúp piros

Renegade Knock Knock szilikon análkúp piros

Színváltozatok:
Fekete
PLUSZOK:
  • A belső golyó stimuláló rezgést hoz létre
  • Akár a ruha alatt is viselheti
  • Tapasztaltabbak számára tervezték
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
Termékleírás
Anatómiai kialakítású szilikonos anál plug az anális szexuális segédeszközökkel tapasztalattal rendelkező felhasználók számára, piros színben.

A Renegade Knock Knock kúpnak szűkített, kúpos, lekerekített csúcsa van, ami megkönnyíti a bevezetést. A fokozatosan növekvő alakja, ami egy nagyobb cseppre hasonlít, kitölti az ánuszát. A szélesebb, de lapos alapzat biztosítja a biztonságos használatot.

Ennek a kúpnak az érdekessége, hogy a belsejében egy golyó helyezkedik el, ami mozgás közben rezgéseket hoz létre. A kúpot úgy tervezték, hogy az egész nap folyamán viselhesse a ruhája alatt, és hogy egész nap élvezhesse a kellemes érzést.

A kúp férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Rugalmas és hajlékony, viszont természetesen ívelt alakja van, hogy pontosan elérje és stimulálja a prosztatát. 

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7725
Hosszúság: 12,2 cm
Használható hosszúság: 10,5 cm
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...