Fekete csipkés harisnya nyitott ágyékkal S012

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Újdonság

Fekete csipkés harisnya nyitott ágyékkal S012

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Piros
Ár:
4 995
Ft
PLUSZOK:
  • Nem fedi fel az egész feneket
  • Nyílás a hüvelyen és a popsin
  • Gyönyörű csipke amely úgy néz ki, mint egy bugyi
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A fekete nyitott harisnya, amely első pillantásra bugyinak, harisnyatartónak és harisnyának tűnik. Csak egy bónusszal - szabad hozzáférés a hüvelyhez és a popsihoz.

A fekete harisnya apró szemekkel van ellátva, és vizuálisan karcsúbbá teszi a lábakat. A minta magasan a combon kezdődik, nyugodtan viseljen ruhát vagy szoknyát, egyszerre lesz elegáns és szexi.

Magasan a comboknál kezd érdekessé válni a harisnya. A gyönyörű virágos csipke úgy mutat a testén, mintha bugyit viselne. A nyílásnak köszönhetően azonban közvetlen hozzáférést biztosít a párjának a csiklójához és a hüvelyéhez. A hátsó rész is nyitott, így a partnere a popishoz is hozzáfér.

Abban az esetben, ha ágyék nélküli harisnyát keres, de nem szeretné az egész fenekét felfedni, ez a harisnya tökéletes az ön számára.

A hálós anyag nagyon puha és rugalmas, az S012 ágyék nélküli harisnyában teljesen szabadnak fogja érezni magát. Nem nyom és nem karcol. A rugalmasságnak köszönhetően egyáltalán nem számít, hogy vékony vagy telt alakú-e. Az S012 harisnya teljesen alkalmazkodik a testéhez.
 

Anyag: 80% poliamid, 20% elasztán
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8801
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...