10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Angela White Indulge vagina - Fleshlight Girls

1 értékelés
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Angela White Indulge vagina - Fleshlight Girls

1 értékelés
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
28 499
Ft
PLUSZOK:
  • Angela White pornószínésznő autentikus hüvelylenyomata
  • A belső üreg Indulge struktúra stimuláló gyöngyökkel
  • Kiváló minőségű valósághű anyag
  • Ingyenes síkosító minta a csomagban
Termékleírás
Szeretné kipróbálni milyen egy valódi pornószínésznő? Semmi probléma! A Fleshlight gondol a merész és igényes vásárlókra is, és ezért hozta létre a Fleshlight Girls maszturbálók sorozatát. Ez egy kiadás a valódi ínyenceknek, mivel lehetőségük van megtapasztalni, milyen érzés becsúszni egy pornószínésznő réseibe. Ezek a művaginák autentikus öntvények a hiteles és páratlan élmény érdekében!

BELSŐ SZERKEZET

Az Indulge struktúrának köszönhetően úgy fogja magát érezni, mintha az igazi mennyben lenne! A jellegzetes stimuláló gyöngyök a behatolás első millimétereitől kezdve az egész péniszt ingerlik. A pornósztár Angela White igazi precizitással tervezte ezt a textúrát, a hangsúlyt az extra élvezetre helyezve minden férfi számára.
Más maszturbálókkal ellentétben a Fleshlight nem egy külön bajnokság, hanem egy külön sport!
 
HASZNÁLAT

A Fleshlight használatát leginkább síkosítóval ajánljuk. Jobban mondva, síkosító nélkül nem fog menni. Az anyag egyedülálló tulajdonságainak megőrzése érdekében vízbázisú síkosító, esetleg speciális hűsítő vagy melegítő hatású Fleshlight síkosító használatát javasoljuk. Alaposan síkosítsa meg a terméket és a péniszét is, hogy valóban élvezetessé tegye a használatot, és ne tegyen kárt magában.

TIPP: Meleg vízzel melegítse fel a Fleshlight-ot testhőmérsékletűre. Elég csak pár percre vízbe meríteni.
TIPP2: A Fleshlight alján egy retesz található, aminek segítségével ön határozhatja meg a vagina által létrehozott nyomást. Ön döntheti el, hogy szűkebbet, vagy inkább tágabbat szeretne.

Védelem és karbantartás

A karbantartás tényleg nagyon egyszerű. Csak mossa meg meleg vízzel, szárítsa meg és tegye vissza a dobozba. Az anyag összes tulajdonságának minél hosszabban tartó megőrzése érdekében a gyártó speciális Fleshlight hintőpor használatát javasolja (elegendő a babahintőpor is). Tapasztalataink szerint azonban a hintőpor használata nem szükségszerű.

Anyag

A Fleshlight® egy szabadalmaztatott, kiváló minőségű Real Feel Super Skin anyagból készült, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy tökéletesen imitálja az igazi szex érzéseit.
Az anyag lágy, finom és rugalmas. A pénisz beillesztése után alkalmazkodik, és úgy öleli körül a péniszt, mint egy valódi punci. 

CSOMAGOLÁS

Maga a Fleshlight nagyméretű zseblámpa formájú, fehér kemény műanyag tokban, ami papír- vagy pléhdobozban van szállítva. A gyártó ezt néha váltogatja.
A csomagolás diszkrét és nem feltűnő. A bezárás után az efféle dolgokban kevésbé jártas személy nem fogja tudni, miről van szó. A csomag ingyenes síkosítót is tartalmaz, minta kiszerelésben.

Méret

  • hossz tokkal együtt: 25 cm
  • átmérő tokkal együtt (felső rész): 9,5 cm
  • átmérő tokkal együtt (alsó rész): 6 cm
  • vagina hossza: 23 cm
  • vagina átmérője (felső rész): 9 cm
  • vagina átmérője (alsó rész): 4,5 cm
KI AZ AZ ANGELA WHITE?

Már első pillantásra feltűnnek a szaftos pornószínésznő nőies idomai. Teljes természetes mellei vannak, olyan feneke, amit mindenki irigyel, és csábítóan szép kék szemei. 
Angela szereti kipróbálni a filmjeiben a férfiakkal és a nőkkel való jeleneteket. Az iparágban eltöltött évei alatt már megélt forró jeleneteket nőkkel, több "szóló" filmet is forgatott, 2011 óta pedig férfiakkal is elkezdett szexelni. Azóta már nemcsak vaginális, hanem anális jelenetek is szerepelnek a repertoárjában.

Magasság: 158 cm
Súly: 55 kg
Csillagjegy: Halak
Mellméret: kettős G
Kedvenc póz: Lovagló póz és a klasszikus misszionárius
Instagram@theangelawhite
OnlyFanshttps://onlyfans.com/angelawhite

SíkosítÁs és karbantartás

Vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Sándor
2022.07.06.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7832
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...