Creamy Cum spermát imitáló síkosító

6 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Creamy Cum spermát imitáló síkosító

6 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
A csomagolás mérete:
250 ml
Ár:
4 995
Ft
PLUSZOK:
  • Nem folyik és nem szárad ki
Termékleírás
Vízbázisú, illatmentes és ízesítés nélküli, krém állagú síkosító, amely konzisztenciájával különösen a creampie, vagyis a "krémes süti" szerelmeseinek fog örömet okozni. 

A síkosító ugyanis ránézésre az ondóra hasonlít. A krémes fehér szín és a ritkább állag már a szexuális élvezetek elején be fogja önt indítani, de a legnagyobb örömet azoknak a férfiaknak fogja nyújtani, akik szeretnének a partnerükben maradni mindvégig, ám ez különféle okokból nincs megengedve számukra.
A ritka állaga ellenére a készítmény nem folyik, és nem szárad ki az aktus közben, ezért nem szükséges állandóan újra alkalmazni, és nem kell megszakítania miatta az erotikus játékokat. Nem hagy zsíros foltokat a ruházaton vagy az ágyneműn.

A Creamy Lubricant vízbázisú, így szilikonos szexuális segédeszközökkel is használhatja. Kenje be a játék felületét ezzel a síkosítóval, és izgassa vele az érzékeit, még mielőtt elkezdődne az előadás!

A készítmény hüvelyi és anális használatra is alkalmas.

Kiszerelés: 70 ml
Recenziók (3)
Molnár
2021.10.07.
Kaló
2020.10.19.
Klaudia
2020.06.12.
Bámulatosan csúszik, hosszú ideig tart, és nem kezd el ragadni, nagyszerű élmény! de az íze nem jó 😃
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6596
Tartalom: 70 ml
Csomagolás: Gél
Aroma: Illatmentes

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.