JO H2O Watermelon síkosító 120 ml - görögdinnye

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

JO H2O Watermelon síkosító 120 ml - görögdinnye

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 8 200 Ft
Ár:
6 790
Ft
Megspórol: 1 410 Ft (17%)
Jól jöhet Önnek:
50 ml-es Just Glide síkosító a szexuális segédeszközökre
Just Glide Toys játékszer síkosító 50 ml 2 190 Ft
200 ml-es Just Glide síkosító szexuális segédeszközökre
Just Glide Toys játékszer síkosító 200 ml 3 790 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Óvszerrel és szilikon szexuális segédeszközzel együtt is használhatja
  • Vegán termék, nem tartalmaz állati összetevőket
  • Hosszan tartó hatás
  • Nem tartalmaz cukrot vagy mesterséges édesítőszert
Termékleírás
Ennek a JO márkájú síkosítónak nemcsak az illata nagyszerű, hanem az íze is tökéletes. A görögdinnye finom és frissítő íze garantáltan kellemes illattal árasztja el a szerelmi fészkét!

A gél nem okoz ragadós érzést, nem szárad ki és nem is túl folyékony. Hosszan tartó hatással rendelkezik, aminek köszönhetően semmi sem fogja megzavarni az erotikus játszadozást. A síkosító a hosszú ideig tartó használatot követően is megőrzi az eredeti tulajdonságait, így nem kell azt folyamatosan újból alkalmazni.

Ha az erotikus játékok orális kényeztetésbe torkollanak, és úgy dönt, hogy megkóstolja ezt a síkosítót, akkor az meg fogja önt lepni a kellemes és nem túl hivalkodó aromájával. Édes, de nem túl kihívó ízt hagy maga után a szájban. Nem kell félnie a mű utóíztől, miután megkóstolja ezt a gélt.

Mivel a gél vízbázisú, semmi sem akadályozhatja meg önt abban, hogy óvszerrel vagy szilikon szexuális segédeszközzel használja. A készítmény kíméletes ezeknek a termékeknek a felületével szemben, és semmilyen módon sem károsítja azokat.
A bőrrel és a nyálkahártyával szemben is kíméletes. A természetes vegán összetétel sikeresen elejét veszi az allergiás reakcióknak. Szükség esetén langyos vízzel moshatja le a testéről.

Ne alkalmazza sebes bőrre vagy irritált nyálkahártyára. Ha használat közben bármilyen kellemetlen érzést tapasztal, azonnal mossa le a terméket langyos vízzel. 

Összetevők: növényi glicerin, víz, természetes aroma, cellulózgumi, metil-para-hidroxibenzoát, propil-para-hidroxibenzoát.

Kiszerelés: 120 ml
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6475
Tartalom: 120 ml
Csomagolás: Gél
Aroma: Dinnye
Gyártó:
Tóth-Ötvös
2022.06.15.
T.F.
2020.10.28.
👌🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.