10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Just Glide Bio síkosító 20 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Vegan

Just Glide Bio síkosító 20 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
995
Ft
PLUSZOK:
  • Természetes összetétel / vegán
  • Semleges PH
  • Környezetkímélőbb, komposztálható anyagból készült csomagolás
Termékleírás
A népszerű síkosító márka, a Just Glide egy továbbfejlesztett összetételű újdonságot dobott a piacra, amit még a legválogatósabbak is értékelni fognak!

Az optimalizált pH még azoknak az embereknek is meg fog felelni, akiknek nagyon érzékeny a nyálkahártyájuk, és hajlamosak az allergiára vagy az irritációra. A síkosító tisztán természetes összetételű, színtelen, szagtalan, és nem tartalmaz hozzáadott aromákat. Az átlátszó terméknek tartós hatása van, nem szárad ki szex során, és használat után könnyedén lemoshatja a bőréről és a nemi szervéről - csak mossa le vízzel. Nem hagy nyomot az ágyneműn vagy a ruhán.

A vízalap garantálja a hüvely tökéletes benedvesítését, és ráadásul latex óvszerekkel vagy szilikon szexuális segédeszközökkel is kompatibilis. A vegán összetétel azt jelzi, hogy ez egy cruelty-free síkosító, aminek a gyártása során az ökológiai tényezőket is figyelembe vették - a csomag komposztálható.

A praktikus utazási csomag jól tárolható, akár kisebb neszesszerben is elfér. Így nem kell feleslegesen nagy flakonokat magával vinnie az utazás során, ami szükségtelenül sok helyet foglal.

Kiszerelés: 20 ml
Recenziók (2)
Molnár
2020.10.10.
Gazdaságos a kiszerelés, és tényleg nem okoz irritációt a bőrön, nem hagy foltot a ruhán!
Samu
2020.02.13.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7732
Tartalom: 20 ml
Csomagolás: Gél
Aroma: Ph semleges

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...