Deluxe Ball Gag - Dildo dildós szájpecek

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Deluxe Ball Gag - Dildo dildós szájpecek

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
Pjur Aqua Panthenol síkosító tápláló panthenollal 100 ml 4 995 Ft
JO H2O Vanilla Creme síkosító 120 ml - vanília 5 995 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • Kivehető dildó / külön is használható
Termékleírás
Szájpecek lelakatolható fejpánttal és kivehető dildóval.  

Ezzel a játékkal a szenvedélyes erotikus játszadozás valóban gyerekjáték lesz! Ez a dekoratív szegecsekkel kiegészített uniszex szájpecek a jól ismert Pipedream márkától igazodik a fej körméretéhez, és ha biztos akar lenni abban, hogy a partnere nem kapcsolja ki a segédeszközt, akkor egyszerűen csak zárja le. A csomagban egy kicsi lakat is található, amihez két kulcs tartozik.

A pánt úgy van kialakítva, hogy viselés közben a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa. A szíj viszonylag vastag (2,5 cm), és nem vág be a bőrbe. Ugyanakkor a lekerekített szélek elejét veszik az apró sérüléseknek. A szíj anyaga a bőr imitációjára hasonlít, puha és rugalmas tapintású.

Míg a partnere szája a szájpecek belső részén lévő golyóval van bedugaszolva, addig kívülről egy dildó áll rendelkezésére, ami további játékokra ösztönöz. A segédeszköznek köszönhetően a facesitting teljesen új értelmet nyer.

A dildó az alakjának köszönhetően alkalmas a G-pont, de ugyanúgy a prosztata stimulálására is. Nem számít, hogy időnként szeretik magukat átadni a titokzatos BDSM játékoknak, vagy csak valami új dolgot szeretnének kipróbálni az ágyban. A dildós szájpecek segít teljesíteni még a legtitkosabb vágyait is. 

A dildó használható hossza: 12 cm
A szájpecek szélessége: 4 cm

A csomag fekete szemfedőt is tartalmaz.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6498
Hosszúság: 16,5 cm
Átmérő: 3,0 - 4,0 cm
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.