Magic Tales Sweet Butterfly

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Magic Tales Sweet Butterfly

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
15 495
Ft
PLUSZOK:
  • Luxus csomagolás
  • Vibrátor lökő funkcióval
  • Több tucat vibráció, rotáció és lökő funkció
3,8
4 értékelés alapján
150+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A csúcs felfele és lefele mozgása, a golyók forgása, a vibráló pillangó és a 100%-os vízhatlanság - a  Sweet Butterfly csiklóvibrátor sok nőnek garantáltan örömet fog okozni! Ráadásul ez a vibrátor már a bekapcsolásnál is le fogja nyűgözni a nagyon csendes működésével. Más vibrátorokkal ellentétben a bekapcsolás után is nagyon diszkrét.

Ez a forgó, többfunkciós vibrátor több, nagyszerű funkcióval rendelkezik, ami még a legigényesebb hölgyeket is kielégíti. Először is, teljesen vízhatlan, így lehetővé teszi az erotikus játék használatát a fürdőkádban, a pezsgőfürdőben vagy bárhol, ahol csak kedve támad. A fényűző aranyszínű megjelenés az erotikus masszázst még élvezetesebbé teszi.

A vibrációs lehetőségek és funkciók szintén említésre méltók. Az "Arany Pillangó" 360 °-os forgófejjel rendelkezik, valamint egy gombbal a forgásirány és a sebesség vezérlésére. A vibrátor feje alatt három sorban helyezkednek el a forgó golyók, amelyek ütköző funkcióval rendelkeznek. És ha ez még nem lenne elég, a vibrátor oldalán, egy nagy, pillangó alakú csiklóstimuláló található, amely a szárnyaival és a csápjaival nem csak a csiklót, hanem annak a környékét is izgatja.

Ezek a funkciók a fogantyún található gombok segítségével vezérelhetők. A rezgés, forgás és az ütközés sebessége, iránya és frekvenciája is szabályozható.
Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Sweet Butterfly vibrátor egy egyedülálló segédeszköz, amely kirobbanó, erőteljes, többszörös orgazmust eredményez.

A vibrátort a szép csomagolása teszi még elegánsabbá, aminek köszönhetően a vibrátor akár erotikus ajándéknak is megfelelő. 

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.​

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Recenziók (4)
Bárány
Értékelve: 2022.01.17.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Nem tetszett mert selejtet kaptam
Szénégető
Értékelve: 2021.01.09.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Timea
Értékelve: 2020.02.14.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Vilmos
Értékelve: 2020.02.13.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5126
Hosszúság: 22,0 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: TPE
Felület: Változatos
Vibrálás: 7 féle vibráció + 3 fokozatú rotáció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 4 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...