Satisfyer Top Secret+ intelligens vibrátor rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Satisfyer Top Secret+ intelligens vibrátor rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
20 995
Ft
PLUSZOK:
  • A vibrátor a bugyi alatt is viselhető
  • Két erős motor a hüvelyi és anális stimulációhoz
Termékleírás
A Top Secret+ viselhető stimulációs vibrátor háromszoros élvezetet nyújt -vaginális, anális és klitorális. A bugyi alatt viselhető kialakítás egy csipetnyi adrenalinnal fűszerezi még a szólójátékot is.
A nagyobb, vastagabb és ívelt fej anatómiailag úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontot, és célzott rezgésekkel kényeztesse azt. Legszélesebb részén 3 cm széles. A vibrátor hegye szilárd, hogy a G-pont stimulációja a lehető legerősebb legyen. A hüvelyi rész kényelmesen behelyezhető a lekerekített csúcsnak köszönhetően. A kúpos rész rugalmas, így tökéletesen alkalmazkodik a testhez.
A kisebb és keskenyebb rész átmérője 1,7 cm, és a végbélnyílást stimulálja. Az alap elején egy bordázott kiemelkedés található, amely a csiklóhoz tapad, és rezgésekkel borítja azt. A kényelem érzését megsokszorozza a bársonyosan sima szilikon, amely antiallergén és szagtalan. Emellett gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez, hogy a használata a lehető legkellemesebb legyen.

A lapos alap nem véletlen. Az egész Top Secret+ vibrátort kifejezetten úgy tervezték, hogy a fehérnemű alatt viselje. Nagyon csendes, így csak egy halk zajra vagy a rádióra van szükség a szobában, és senki sem veszi észre. Így feldobhatja szólójátékát, vagy izgalmat és új szikrát adhat a partnerével való kapcsolatának.
Mivel vízálló, akár a medencébe is elviheti. Senki sem fogja észrevenni a fürdőruha alatt.

Az egyszerű, intuitív vezérlők a Top Secret+ stimulátor alján találhatók, és 12 rezgési programot kínál. Ez a szám azonban nem végleges! Ha az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazást használja, végtelen számú rezgési, pulzációs vagy eszkalációs módot kínál.

A Satisfyer Top Secret+ készüléket a mellékelt mágneses USB-kábellel töltheti. Egy teljes feltöltés 4 órát vesz igénybe.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
 
Recenziók (1)
Boti
2022.11.24.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8021
Tömeg: 93 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 4 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...