Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Satisfyer Top Secret+ intelligens vibrátor rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Top Secret+ intelligens vibrátor rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fekete %
Ár:
20 495
Ft
PLUSZOK:
  • A vibrátor a bugyi alatt is viselhető
  • Két erős motor a hüvelyi és anális stimulációhoz
4,5
4 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Top Secret+ viselhető stimulációs vibrátor háromszoros élvezetet nyújt -vaginális, anális és klitorális. A bugyi alatt viselhető kialakítás egy csipetnyi adrenalinnal fűszerezi még a szólójátékot is.
A nagyobb, vastagabb és ívelt fej anatómiailag úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontot, és célzott rezgésekkel kényeztesse azt. Legszélesebb részén 3 cm széles. A vibrátor hegye szilárd, hogy a G-pont stimulációja a lehető legerősebb legyen. A hüvelyi rész kényelmesen behelyezhető a lekerekített csúcsnak köszönhetően. A kúpos rész rugalmas, így tökéletesen alkalmazkodik a testhez.
A kisebb és keskenyebb rész átmérője 1,7 cm, és a végbélnyílást stimulálja. Az alap elején egy bordázott kiemelkedés található, amely a csiklóhoz tapad, és rezgésekkel borítja azt. A kényelem érzését megsokszorozza a bársonyosan sima szilikon, amely antiallergén és szagtalan. Emellett gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez, hogy a használata a lehető legkellemesebb legyen.

A lapos alap nem véletlen. Az egész Top Secret+ vibrátort kifejezetten úgy tervezték, hogy a fehérnemű alatt viselje. Nagyon csendes, így csak egy halk zajra vagy a rádióra van szükség a szobában, és senki sem veszi észre. Így feldobhatja szólójátékát, vagy izgalmat és új szikrát adhat a partnerével való kapcsolatának.
Mivel vízálló, akár a medencébe is elviheti. Senki sem fogja észrevenni a fürdőruha alatt.

Az egyszerű, intuitív vezérlők a Top Secret+ stimulátor alján találhatók, és 12 rezgési programot kínál. Ez a szám azonban nem végleges! Ha az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazást használja, végtelen számú rezgési, pulzációs vagy eszkalációs módot kínál.

Ha szeretné Satisfyer készülékét mobiltelefonjával párosítani, de nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, olvassa el útmutatónkat.

A Satisfyer Top Secret+ készüléket a mellékelt mágneses USB-kábellel töltheti. Egy teljes feltöltés 4 órát vesz igénybe.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
 
Recenziók (4)
Gábor
Értékelve: 2024.06.12.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Telefonról akár aktus közben is irányítható. Jó buli, ha a partner is vevő a dologra. Diszkrét, utcán hordva is szórakoztunk már vele.
Gyári hibás terméket kaptunk, így egy csere kör volt, amit az árusító cég csak nagy nyomás alatt végzett el.
Sárkányné
Értékelve: 2024.02.29.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
A távirányítós és sok fele program
Olyan nem volt
Toldi
Értékelve: 2023.12.26.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Könnyű kezelni! Barátnőm imádja használni!
Egy nagyon nagy hátránya van! Szenvedős az újra töltése! Ha rosszul helyezük a golyós mágnesre, akkor nem tölti! Sokáig tart mire beállítjuk úgy, hogy töltse!
Boti
Értékelve: 2022.11.24.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8021
Tömeg: 93 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 4 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...