10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Lelo Sona Classic - rózsaszín

6 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Sona Classic - rózsaszín

6 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
28 499
Ft
PLUSZOK:
  • Különleges szexuális segédeszköz
  • Erős teljesítmény
  • 100%-ban vízhatlan
  • Szilikon anyag
  • Tölthető - elemek használata nélkül
  • Luxus termék
  • Bővített tartalmú csomag
Termékleírás
A SONA a LELO márka egyik csúcsminőségű és egyedi újdonsága, amely hanghullámokat és -impulzusokat használ annak érdekében, hogy önnek nagyszerű és intenzív orgazmusban legyen része.
Nemcsak a csikló kielégítésére összpontosít, hanem az egész hüvelyt izgatja! A SONA a hanghullámok által okozott rezgések elvén működik. Ez ugyanaz az érzés, mint amikor egy nagy hangszóró mellett áll, és érzi a testén áthaladó rezgéseket....
 
A SONA finom, bársonyos tapintású szilikonból készül, aminek köszönhetően teljesen biztonságos és ártalmatlan a test számára. 8 vibrációs mód közül választhat, amelyek intenzitását külön tudja szabályozni. A SONA a tölthető motornak köszönhetően bármikor készen áll arra, hogy erőteljes teljesítményt nyújtson. Ráadásul ez egy egyszeri befektetés, mert már soha többé nem fog kelleni elemeket vásárolnia. A teljes feltöltés után még a legmagasabb fokozaton is akár 1 órán át használhatja!
 
A 100%-os vízhatlanságának köszönhetően nyugodtan együtt is fürödhetnek :)
 
A csomag egy nem áttetsző tároló tasakot is tartalmaz, aminek köszönhetően ezt a varázslatos szexuális segédeszközt diszkréten magával viheti akár kirándulásra is. 

Használat előtt

A LELO SONA-t először alaposan mossa meg meleg szappanos vízzel. Az érzékenyebb hölgyek számára fertőtlenítő tisztítószer használatát is javasoljuk. Ezután töltse fel. A töltés 2 órát vesz igénybe, ezután a készülék használatra  készen áll.

Vezérlés

A készüléket a "+" gomb megnyomásával kapcsolja be, az egyes vibrációs módok közül a közepén elhelyezett különálló gomb segítségével válogathat, az intenzitást pedig a "+ /-" gombok segítségével szabályozhatja.
A SONA kikapcsolásához tartsa lenyomva a "-" gombot.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (10)
Török
2023.02.16.
Fülöp
2022.05.18.
Csodálatosan ergonomikus
Otto
2021.09.20.
A feleségem szétrobban az elégedettségtől 😊 Az első próbálkozásnál hozzá kellett szoknia, de aztán követelte az ismétlést.
Szilvi
2021.08.24.
brutálisan jó
Péter
2021.02.22.
Ajándékba rendeltem barátnőmnek. Rendkívül elégedett, jó ár, tökéletes minőség, hihetetlen örömet hozott! ajánlom ☺️ ☺️ ☺️
Ella
2021.02.10.
Anyag, csomagolás, szállítás - nagyszerű
Bankus
2020.09.07.
Márton
2020.03.27.
Péter
2020.02.13.
Szuper anyag.
Veronika
2019.07.23.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5669
Hosszúság: 11,5 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 5,6 cm
Tömeg: 116 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 8 féle vibráció
Zaj: max. 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...