10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Love Beads análgolyók - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Love Beads análgolyók - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
4 395
Ft
PLUSZOK:
  • Biztonságos szilikon anyag
  • Uniszex
Termékleírás
Érezze meg az anális stimulációból fakadó tiszta élvezetet. A Love Beads anális golyók biztonságos szilikon anyagból készülnek, amelyek nagyon egyszerűen higiénikusan tisztán tarthatók. A anális lánc selymesen finom tapintású, és egy csepp síkosítóval még tökéletesebben fog csúszni.

A Love Beads-nek enyhén ívelt alakja van, így a nők esetében alkalmas az anális stimulációra, valamint a férfiak esetében a prosztata stimulálására. Összességében a golyók hajlékonyak.

A Love Beads anális golyók használata a nagy markolófelületnek köszönhetően nagyon egyszerű. A lyuk elég nagy ahhoz, hogy egy nő, de akár egy férfi ujjai is beleférjenek.

A golyók mérete fokozatosan növekszik, a legkisebb golyó csepp alakú, ami megkönnyíti a bevezetést, és az átmérője pedig csak 1,9 cm. A legnagyobb golyó átmérője 2,9 cm.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Lepsényi
2022.09.14.
Budainé
2022.09.08.
Csonk
2020.08.15.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7993
Hosszúság: 15,5 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 1,9 - 2,9 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...