COLT Large Pumper Plug felfújható plug

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

COLT Large Pumper Plug felfújható plug

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
Pjur Aqua Panthenol síkosító tápláló pantenollal 30 ml 2 695 Ft
Klasszikus intim zuhany kezdőknek
Egyszerű intim zuhany 4 695 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX7030

PLUSZOK:
  • A kedve szerint állítható méretű plug
  • A szexuális segédeszköz univerzális használata
  • Uniszex használat mindkét nem számára
  • Szilikonból készült
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
Utolsó darab a készleten!
Termékleírás
Felfújható anális plug a COLT kollekcióból, a California Exotics márkától - Large Pumper Plug.

A plug a felfújható testének köszönhetően nagyon sokoldalú, a közepesen tapasztaltaktól kezdve a szakértőkig mindenki számára alkalmas az anális behatolással. Az alapzata merev, nem hajlítható, aminek köszönhetően a plug szilárdan a helyén marad, így önnek nem kell attól tartania, hogy a plug teljesen behatol a végbélbe. Az alapzat szilárd tapadókorongként szolgál egy sima, nem porózus felülethez való rögzítéshez.

A plug átmérője felfújás nélkül, a legszélesebb ponton 3,7 cm. Szilikonból készült, ami teljesen ártalmatlan és nem irritálja a testet. A hossza a kiszélesedett alapzatig 13 cm.

A légvezető tömlő elég hosszú ahhoz, hogy a plugot a partnere nélkül is használhassa. Ugyanakkor nem elég  hosszú, hogy használat közben ne zavarja önt. A nyomásszivattyú jól illeszkedik a kézbe, és könnyen kezelhető. Ez alatt helyezkedik el a kiengedő szelep, ami a levegő felszabadítására szolgál.

A plug egyszerű beillesztése érdekében síkosítsa meg az anális bemenetet és a plug lényegi részét vízalapú síkosítóval. Ezután helyezze be a plugot, és kezdje el a pumpálást. Azonban lassan pumpáljon.

Az első használat előtt próbálja meg felpumpálni a plugot anélkül, hogy bevezetné azt, hogy lássa, mi a maximum, amit az anyag elbír.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7030
Hosszúság: 12,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: od 3,7 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...