Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Menstruációs szextampon Mini - 1 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Menstruációs szextampon Mini - 1 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
595
Ft
PLUSZOK:
  • Közvetlenül az intim együttlét közben használható
  • Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt
A termékhez még nem érkezett értékelés
1000+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ne hagyja, hogy a menstruáció korlátozza Önt, és élvezze a szeretkezést minden nap! A hölgyek részére szánt Soft Tampons tamponok nőgyógyászati kutatások alapján jöttek létre, hogy használat közben maximális kényelmet biztosítsanak.

A Soft Tampons ideális megoldás, ha menstruáció közben is élvezni szeretné a szexet partnerével. És ez még nem minden! Ezt a tampont a mindennapi tevékenységek során is használhatja, például sportolás, sőt szaunázás és úszás közben is.

Ha a tampont a partnerével töltött intim együttlétek során is használni szeretné, akkor a szeretkezés közben vízbázisú síkosítót és óvszert is használhat. Ha szex közben nem védekezik óvszerrel, akkor azt javasoljuk, hogy miután végeztek, távolítsa el a tampont.

Minden tampont higiénikusan csomagolnak egy külön műanyag csomagolásba. A tamponokat bőrgyógyászati és klinikai vizsgálatoknak vetették alá. Az ajánlott használati idő 4 - 6 óra, maximum 8 óra.

A Soft Tampons tampont használat közben nem fogja érezni, ennek köszönhetően semmiben sem fogja önt korlátozni.

A tamponok puha tapintásúak és szivacsos anyagból készülnek. A szívecske forma segít a kényelmes behelyezésben és a hüvely természetes tágulásában.

Használat:
A Soft Tampons tamponok kinyitása és használata előtt mosson kezet.
Ahhoz, hogy a tampont egyszerűen be tudja helyezni, cseppentsen rá kisebb mennyiségű vízbázisú síkosítót, vagy nedvesítse be vízzel. Víz használata esetén a tampont alaposan csavarja ki, hogy megőrizze a nedvszívó képességét.
A tampont ülő helyzetben, a WC-n ülve vagy guggolás közben helyezze fel. Ez megkönnyíti a behelyezést.
A tampont a hüvelykujjával és középső ujjával fogja meg úgy, hogy a csúcsa felfelé mutasson. Kezdje el becsúsztatni a tampont. A szív kialakításnak köszönhetően a tampont nyomja fel úgy, hogy az ujjával alulról nyomja a gödröcskét.
A tampont nyomja egészen a méhnyakra.Eltávolítás:
A Soft Tampons közepén egy nyílás található, amelybe beleszúrja az ujját és kihúzza a tampont. Mielőtt megtanulná a tampon eltávolításának módját, guggoló helyzettel segíthet magának, ugyanis ekkor kisebbé válik a hüvely mélysége.

Tárolás:
A Soft Tampons tamponokat száraz, sötét helyen tárolja. A tamponokat csak akkor csomagolja ki, ha rögtön azután használni is fogja őket.

Figyelmeztetés:
A Soft Tampons nem fogamzásgátló segédeszköz. A fogamzásgátlás vagy a szexuális úton terjedő betegségek ellen használjon óvszert vagy védekezzen más módon!
Minden tampon csak egyszer használható! A már egyszer használt tampon ismételt használata fertőzéseket okozhat!
Ha a tampont nem sikerült eltávolítani, kérjük, azonnal keresse fel nőgyógyászát!
Ha a testhőmérséklete a menstruáció alatt 39 fokra vagy annál magasabbra emelkedik, vagy ha gyengének érzi magát, azonnal távolítsa el a tampont és keresse fel háziorvosát. Elképzelhető, hogy a veszélyes toxikus sokk (TSS) szindróma lépett fel önnél.
A TSS szindróma nagyon ritka, de bármilyen márkájú vagy formájú tampon használata során előfordulhat. Ezért tartsa be az ajánlott tamponhasználati időt!

A menstruációs szextamponok két méretben - mini és normál - kaphatóak.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5404
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...