Just Glide Bio Anal síkosító 50 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Vegan

Just Glide Bio Anal síkosító 50 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 3 200 Ft
Ár:
2 390
Ft
Megspórol: 810 Ft (25%)
PLUSZOK:
  • Természetes összetétel / vegán
  • Semleges PH
  • A síkosító csomagolása környezetkímélőbb komposztálható anyagból készült
  • Anális közösüléshez / anális szexuális segédeszközökre tervezték
Termékleírás
A praktikus utazási csomagolású vízbázisú síkosító bebizonyítja önnek, hogy még az anális játékok is úgy csúsznak, mint kés a vajon! Az anális síkosító semmilyen módon nem fogja önt korlátozni, ugyanakkor bizonyítja, hogy a minőség, környezettudatosság és az izgalom kéz a kézben járhatnak egymással!

Más anális síkosítókkal ellentétben a Just A Glide Bio Anal nem tartalmaz zsírokat vagy olajokat. A kivételesen hosszan tartó csúszást a vízbázis biztosítja, ami benedvesíti a nyálkahártyát, ugyanakkor nem vonja be olajos vagy ragacsos filmréteggel. Ennek köszönhetően a gél nem hagy zsíros foltokat, és langyos vízzel könnyen lemosható a bőrről vagy a nyálkahártyáról. A készítmény óvszerrel vagy szilikon erotikus játékokkal is használható.

A semleges pH-érték semmilyen módon sem veszélyezteti az érzékeny nyálkahártyát. A vegán összetétel nem okoz allergiát, a gél tiszta, színtelen, szagtalan, és nem tartalmaz mesterséges aromákat. Egyszerű szétkenni, szinte egyáltalán nem szívódik fel és nem szárad ki szex során.

A gyártás során az ökológiai tulajdonságokat is figyelembe vették - a síkosító tubusa nem műanyagból, hanem cukornádból készül. A csomagolás komposztálható, és a termék használatával nem szennyezi a környezetet.

Kiszerelés: 50 ml / utazásra is alkalmas csomagolás
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6728
Tartalom: 50 ml
Csomagolás: Gél
Aroma: Ph semleges
Attila
2019.12.24.
Teljesen tökéletes hatás!

Attila
2019.12.24.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.