The A Fun anál plug prosztatára péniszgyűrűvel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

The A Fun anál plug prosztatára péniszgyűrűvel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 500 Ft
Ár:
6 990
Ft
Megspórol: 2 510 Ft (26%)
PLUSZOK:
  • Rugalmas anyag, nem nyom használat közben
Termékleírás
Az erekció támogatása és a P-pont stimulálása egyben! A péniszgyűrűvel kiegészített análkúp összeköti a kellemeset a hasznossal, így nagyszerű társ lesz belőle az egyedül töltött pillanatok során, de a partnerével való játékok közben is. 

A segédeszköz puha hőre lágyuló (termoplasztikus) gumiból készül, és ebben az esetben nem fogtak mellé az anyagválasztással.
A péniszgyűrűs plug alkalmazkodik a test alakjához, ami jelentősen megkönnyíti a játékkal való manipulációt. Felülete sima, ami könnyebbé teszi a kúp bevezetését. Csak alkalmazzon egy kis mennyiségű síkosítót, és minden úgy fog csúszni, mint kés a vajban.
Az anyagot a segédeszköz karbantartása során is értékelni fogja. Egy kis meleg víz és fertőtlenítőszer hosszadalmas műveletek nélkül biztosítják, hogy a segédeszköz minden használat után olyan legyen, mint újkorában.

A péniszgyűrű átmérője akár a 4 cm-es átmérőt is eléri és rugalmas, aminek köszönhetően olyan férfiak számára is alkalmas lesz, akik jelentősen meghaladják az európai átlagot a pénisz vastagságát illetően.
Ha a büszkesége standard méretekkel rendelkezik, a legjobb, ha a péniszgyűrűt a herék mögé helyezi. Ezzel biztosítja a péniszgyűrű jobb stabilitását és nem csúszik le mozgás közben, hanem a helyén marad, teljesítve a funkcióját.

Az egyedülállóan kialakított análkúp átmérője a legvastagabb pontján legfeljebb 4 cm, és garantálja a tökéletes prosztatastimulációt. Különösen azok fogják értékelni, akik szeretik a mély teltségérzetet. Minden mozdulat közben kellemes izgatást fog érezni, és minden egyes másodperccel közelebb kerül a csúcspont bekövetkezéséhez.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6517
Szín: Fekete
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 10,5 cm
Átmérő: 2,0 - 4,0 cm
Anyag: TPE
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.