Honeymoon Bondage Kit

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Honeymoon Bondage Kit

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 15 000 Ft
Ár:
12 990
Ft
Megspórol: 2 010 Ft (13%)
PLUSZOK:
  • Fehér szatén BDSM szett nem csak friss házasok számára
  • Remek ajándék lánybúcsúra
  • Síkosító és fertőtlenítő ingyenesen a csomagban
Termékleírás
Bizsergető segédeszközöket tartalmazó készlet, amivel nem csak a nászéjszakát fűszerezheti meg! A dobozban mindent megtalál, amire szüksége lesz az erotikával túlfűtött éjszaka során.

Ha már eljátszott azzal a gondolattal, hogy kedvesével kipróbálnak néhány BDSM praktikákat az ágyban, akkor ezt a segédeszközkészletet egyfajta kezdőszettnek is tekintheti. Noha lehetővé teszi, hogy egy kicsit bekeményítsenek, nem kell teljes mértékben lemondaniuk a romantikus hangulatról.

A szett tartalma:

4x szíj a végtagok megkötözésére, 2x szatén csuklóbilincs és 2x szatén bokabilincs
Az állítható méretű pántok lehetővé teszik, hogy partnerét a kívánt módon tudja megkötözni. Ön döntheti el, hogy teljesen korlátozza-e a mozgásban, vagy lehetővé teszi-e számára, hogy egy kicsit mozgolódjon az érintéseinek köszönhetően. :) A mandzsetták kényelmesek, és nem vágnak be a bőrbe.

1x cirógató toll
Fehér puha toll műanyag fogantyúval, amit a testén lévő erogén zónák izgatására használhat. Kényelmes a fogása, és azokat is képes izgalomba hozni, akik azt állítják, hogy nem csiklandósak.

1x kis vibrátor
Az egy vibrációs funkcióval rendelkező elegáns vibrátor alkalmas a hüvelybe való behatolásra, de ugyanúgy a csikló stimulálására is. A csomagban továbbá 4 műanyagból készült, cserélhető és különböző felületű fejet is talál hozzá - a gyengéd kiemelkedésektől a masszívabbakig. A csikló még soha nem tapasztalt olyan izgatást, mint amilyet ezzel a segédeszközzel.

2x gyertya
A két paraffin gyertyát használhatja az intim romantikus légkör megteremtéséhez, de a merészebb párok közvetlenül az ágyban is meggyújthatják őket! Ugyanis a forró viasz a felhevült testen mindkét partner számára izgató lesz, és ön belekóstolhat, hogy milyen érzés a keserédes izgatás.

1x szatén szemfedő
A fehér szatén szemfedővel eltakarja kedvese szemét, így neki muszáj lesz a többi érzékére hagyatkoznia. Sokkal mélyebben fogja érzékelni az érintéseket, és folyamatosan lesben fog állni, hogy mit hoz majd a következő pillanat.

Fertőtlenítőszer, síkosító és masszázsolaj minta kiszerelésben
A gyártó ajándék gyanánt olyan mintakiszerelésű kiegészítőket is hozzácsatolt a szetthez, amelyeknek biztosan hasznát fogja venni a játékok során. Amint felbontja ezt az erotikus készletet, már engedhet is a vágyainak. Nem lesz szüksége semmi másra.

A Honeymoon Bondage Kit alkalmas ajándéknak is a lánybúcsúra, esetleg a partnerek meglephetik vele egymást az évfordulójukra vagy a szerelmesek ünnepére. A különböző darabokat egyenként is használhatja, így minden alkalommal más és más típusú izgatásban lehet része.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6612
Szín: Fehér
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.