Happy Rabbit tároló táska szexuális segédeszközökre - nagy

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
KEDVEZMÉNY
-17%

Happy Rabbit tároló táska szexuális segédeszközökre - nagy

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 495 Ft
Ár:
9 495
Ft
Megspórol: 2 000 Ft (17%)
PLUSZOK:
  • Puha, átlátszatlan, szilikonból készült tasak
  • Nagy méret a különféle nagyobb és kisebb szexuális segédeszközök tárolására
  • Behúzás dupla cipzárral
  • Egy kis lakattal is lezárhatja
  • Alkalmas diszkrét utazásra / otthoni higiénikus tárolásra
  • Vízálló anyag
MÍNUSZOK:
  • A lakat nem része a csomagnak
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Szilikon tároló tasak a különféle formájú és méretű szexuális segédeszközök tárolására. A táska nagy, a méretei: hossza 25,5 cm, magassága 17,5 cm és a szélessége 4 cm. Két, egymással ellentétes cipzárral kell bezárni, amelyeknek a tetején van egy nyílás, amin keresztül áthúzhatja a kis lakatot. Ugyanezt a szabadalmat megtalálhatja például a bőröndön is. Annak köszönhetően, hogy a tokot lezárhatja, nemcsak az éjjeliszekrényben való diszkrét tárolásra alkalmas a gyerekek elől, hanem akkor is értékelni fogja a tasakot, ha repülőgépen utazik, és reptérről reptérre cipeli a játékokat.

A szilikon anyag a legjobb minőségű anyag, amiből manapság a szexuális segédeszközök készülhetnek. A tárolótasakként való felhasználása nagyon jó minőségű kiegészítővé teszi ezt a darabot, amelyet ráadásul nagyon egyszerű tisztán tartani.

A táska síkosítók, fertőtlenítőszerek vagy masszázsolajok tárolására is használható. Azonban ügyeljen arra, hogy a szilikon anyag ne kerüljön közvetlen érintkezésbe a szilikon síkosítóval (hogy a gél ne szivárogjon bele). Ugyanis a szilikonos gél idővel megbontja és károsítja a szilikon anyagot.

Minden bizonnyal értékelni fogja a tároló táskát - ami nemcsak a szexuális segédeszközök tárolására, hanem utazáshoz is alkalmas - többféle méretben is. A kínálatunkban találhat egy nagy lila, egy közepes fekete és egy kicsi rózsaszín tároló táskát is.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6990
Hosszúság: 25,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vízállóság: Vízálló

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...