Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Riley Reid Utopia vagina - Fleshlight Girls

1 értékelés
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Riley Reid Utopia vagina - Fleshlight Girls

1 értékelés
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
29 995
Ft
PLUSZOK:
  • Riley Reid pornószínésznő autentikus hüvelylenyomata
  • A belső üreg struktúra barázdákkal és kiemelkedésekkel
  • Kiváló minőségű valósághű anyag
  • Ingyenes síkosító minta a csomagban
Termékleírás
Szeretné kipróbálni milyen egy valódi pornószínésznő? Semmi probléma! A Fleshlight gondol a merész és igényes vásárlókra is, és ezért hozta létre a Fleshlight Girls maszturbálók sorozatát. Ez egy kiadás a valódi ínyenceknek, mivel lehetőségük van megtapasztalni, milyen érzés becsúszni egy pornószínésznő réseibe. Ezek a művaginák autentikus öntvények a hiteles és páratlan élmény érdekében!

BELSŐ SZERKEZET

Az UTOPIA struktúrának köszönhetően úgy fogja magát érezni, mintha az igazi mennyben lenne! Az erősen texturált rés a behatolás első millimétereitől kezdve ingerli a péniszét. A pornósztár Riley Reid igazi precizitással tervezte ezt a textúrát, a hangsúlyt az extra élvezetre helyezve minden férfi számára.
Más maszturbálókkal ellentétben a Fleshlight nem egy külön bajnokság, hanem egy külön sport!
 
HASZNÁLAT

A Fleshlight használatát leginkább síkosítóval ajánljuk. Jobban mondva, síkosító nélkül nem fog menni. Az anyag egyedülálló tulajdonságainak megőrzése érdekében vízbázisú síkosító, esetleg speciális hűsítő vagy melegítő hatású Fleshlight síkosító használatát javasoljuk. Alaposan síkosítsa meg a terméket és a péniszét is, hogy valóban élvezetessé tegye a használatot, és ne tegyen kárt magában.

TIPP: Meleg vízzel melegítse fel a Fleshlight-ot testhőmérsékletűre. Elég csak pár percre vízbe meríteni.
TIPP2: A Fleshlight alján egy retesz található, aminek segítségével ön határozhatja meg a vagina által létrehozott nyomást. Ön döntheti el, hogy szűkebbet, vagy inkább tágabbat szeretne.

Védelem és karbantartás

A karbantartás tényleg nagyon egyszerű. Csak mossa meg meleg vízzel, szárítsa meg és tegye vissza a dobozba. Az anyag összes tulajdonságának minél hosszabban tartó megőrzése érdekében a gyártó speciális Fleshlight hintőpor használatát javasolja (elegendő a babahintőpor is). Tapasztalataink szerint azonban a hintőpor használata nem szükségszerű.

Anyag

A Fleshlight® egy szabadalmaztatott, kiváló minőségű Real Feel Super Skin anyagból készült, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy tökéletesen imitálja az igazi szex érzéseit.
Az anyag lágy, finom és rugalmas. A pénisz beillesztése után alkalmazkodik, és úgy öleli körül a péniszt, mint egy valódi punci. 

CSOMAGOLÁS

Maga a Fleshlight nagyméretű zseblámpa formájú, fehér kemény műanyag tokban, ami papír- vagy pléhdobozban van szállítva. A gyártó ezt néha váltogatja.
A csomagolás diszkrét és nem feltűnő. A bezárás után az efféle dolgokban kevésbé jártas személy nem fogja tudni, miről van szó. A csomag ingyenes síkosítót is tartalmaz, minta kiszerelésben.

Méret

  • hossz tokkal együtt: 25 cm
  • átmérő tokkal együtt (felső rész): 9,5 cm
  • átmérő tokkal együtt (alsó rész): 6 cm
  • vagina hossza: 23 cm
  • vagina átmérője (felső rész): 9 cm
  • vagina átmérője (alsó rész): 4,5 cm
KI AZ A RILEY REID?

Színésznő felnőtteknek, aki szereti a munkáját, ami minden alakításán látszik... Első anális élményét a "Being Riley" című filmben szerezte, amelyet minden idők legjobb felnőtt anális filmjeként fogadtak el.
Amit talán nem tud Riley-ról, hogy szeret főzni, olvasni, és azt a mottót követi, hogy "Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét".

Magasság: 160 cm
Súly: 56 kg
Mellméret: A
Kedvenc póz: Lovagló póz és szereti a nyilvános szexet
Instagram@letrileylive
OnlyFans: https://onlyfans.com/rileyreidx3

SíkosítÁs és karbantartás

Vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Horváth
2022.12.16.
Ha éveket tölt az ember szexuális együtlét nélkül megadja azt amit egy férfi hiányol
Nem lehet minden napos használat alá vetni mert (érthető okokból) nehézkes a karbantartása. Bár szerintem ez szubjektív.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7831
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.