Satisfyer Men Heat Vibration maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Men Heat Vibration maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 23 100 Ft
Ár:
19 990
Ft
Megspórol: 3 110 Ft (13%)
PLUSZOK:
  • Stimuláció rezgéssel és hővel
  • Finom szilikon
  • 11 rezgési mód
  • Újratölthető
  • Könnyen tisztítható
MÍNUSZOK:
  • Rövid, nem a teljes péniszre
Termékleírás
A férfi maszturbáló, a Satisfyer Men Heat Vibration, amint a neve is sugallja, egyedülálló ingerlést eredményez rezgéssel és hővel. A német Satisfyer márka újdonsága olyan férfiaknak szól, akik már nem élvezik a klasszikus maszturbációt, és egy kis változást keresnek.

Az "eszköz" tartós műanyagból készül, felülete fényes. Úgy van kialakítva, hogy jól illeszkedjen a kézbe és kényelmesen lehessen tartani. Ergonómiailag nem mondanánk, de nem csúszik és jó a hozzáférése az irányításhoz.

Maga a maszturbáló orvosi szilikonból készül, selymes felületű, és a hasonló termékekkel ellentétben nem távolítható el a csőből, mivel fűtési funkcióval rendelkezik. A fűtés egyébként 40 Celsius fokos hőmérsékletig működik.

A már említett fűtés mellett a maszturbáló klasszikus vibrációs funkcióval is ellátták. Legfeljebb 11 féle rezgés áll rendelkezésre. És ráadásul az egész maszturbáló vízálló, így például a zuhany alatt is élvezheti.

Ennek az egyébként nagyszerű maszturbálónak valószínűleg az egyetlen hátránya a mérete. Főleg a makk stimulálására szolgál. Kicsi, és az egész pénisz nem fér bele. Tehát ha szereti a makk stimulálását, ez egyértelmű választás.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7249
Szín: Fekete
Hosszúság: 14,0 cm
Tömeg: 193 g
Alak: Univerzális
Anyag: Szilikon
Vibrálás: 11 mód
Vízállóság: Vízálló
Elemek: Tölthető
Gyártó:
Tax
2022.03.21.
Sipőcz
2021.08.26.
Bob
2021.06.04.
Gyengébb rezgések számomra
Váradi
2021.04.17.
Verner
2021.04.16.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.