OVO B10 vibráló péniszgyűrű - fehér

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

OVO B10 vibráló péniszgyűrű - fehér

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 7 800 Ft
Ár:
6 990
Ft
Megspórol: 810 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • Erős vibráció
  • Biztonságos szilikonból
  • Cserélhető elemek
  • Az elemek a csomag része
Termékleírás
Fehér, rugalmas vibráló gyűrű, cserélhető elemekkel. A gyűrű belső átmérője 2,5 cm, így alkalmas a legalább egy ilyen pénisz vastagságú uraknak. A  hagyományos péniszgyűrűkkel összehasonlítva az OVO B10 cserélhető elemekkel van kiegészítve így a gyűrű nem csak egy alkalommal használható.

A gyűrű rendkívül rugalmas, a pénisz bármely vastagságához alkalmazkodik. Minél vastagabb a pénisz, annál erősebb szorítást biztosít.

A péniszgyűrű elsősorban az erekció javítására, a pénisz érzékenységének növelésére és, végül, de nem utolsósorban, a partner ösztönzésére szolgál. A partnere érzékeli a rezgést, így az izgalom intenzívebb lesz.

Az OVO B10 péniszgyűrű a legmagasabb minőségű orvosi szilikonból készül, amely gondoskodik az érzékeny emberek problémamentes használatáról is. A gyűrű nem tartalmaz semmilyen nemkívánatos adalékanyagot, például latexet, ftalátokat és hasonlókat. Természetesen ebben az árvonalban a termék vízzálló, rendkívül csendes és erőteljes.

Figyelmeztetés: A péniszgyűrűt nem ajánlott 20 percnél tovább használni. A szorítás megakadályozza a vér elvezetését a péniszből, ami hosszú időn keresztül egészségügyi gondokat okozhat.

A csomagolás elemeket tartalmaz.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5516
Szín: Fehér
Hosszúság: 5,8 cm
Használható hosszúság: 5,8 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Érintős
Elemek: Az elem a csomagolás része
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.