Fetish Submissive ostor vegán bőrből

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Vegan

Fetish Submissive ostor vegán bőrből

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
4 995
Ft
PLUSZOK:
  • Sűrű paskoló rész
Termékleírás
Az ügyes, vegán bőrből készült rojtos ostor a prémium minőségű Fetish Submissive márkától különösen azoknak fog örömet szerezni, akik kicsit be szeretnének keményíteni az ágyban! Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és felébreszti önben a domináns alfa hímet, aki szereti, ha mindent ő irányít.

Az eszközt a test minden területén használhatja, de leginkább a popsi, combok vagy mellek paskolása közben fogja hasznát venni. A rojtok sűrűek és viszonylag vékonyak, lehetővé téve, hogy jobban célba tudja venni a párja testének bizonyos területeit. A suhintást követően a csapás intenzitásától függően enyhe vagy közepesen erős fájdalmat okoz, tehát olyan büntetésben részesítheti partnerét, amilyet érdemel. 

A vegán bőr egy kellemes, ökológiai és tartós anyag. A fogantyú felülete még az izzadt tenyérből sem csúszik ki, mivel a kicsúszás megelőzésére szolgál a fogantyú végén található hurok is, amelyet átfonhat a karján.

Engedjen a vágyainak, és adja át magát mindennek, ami vonzza önt.

A rojtok hossza: 30 cm
A fogantyú hossza: 14 cm
Recenziók (1)
Marton
2022.07.20.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6578
Hosszúság: 59,0 cm
Használható hosszúság: 30,0 cm

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.