Univerzális szájpecek - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Univerzális szájpecek - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Piros
Szokványos ár: 4 600 Ft
Ár:
3 890
Ft
Megspórol: 710 Ft (15%)
PLUSZOK:
  • A golyón levő nyílások lehetővé teszik a szájon át való légzést
Termékleírás
A lenyűgöző és visszafogott rózsaszín szájpecek különösen alkalmas azok számára, akik izgató csendet akarnak az ágyban! Csak helyezze fel, és a szerelme azonnal el fog hallgatni. Nem fog tudni tiltakozni vagy elrontani az élvezetet felesleges dumával!

Az anyagból készült pántot a fej köré kell rögzíteni, és a praktikus bekapcsolásnak köszönhetően hossza testre szabható. A szájpecek anyaga nem karcolja a bőrt és nem gabalyodik bele a hajba. Viselése így kényelmes, és az elhallgattatott fél nem fogja magát kellemetlenül érezni.
A szájpecek golyója ellenáll a fogaknak is. Kemény műanyagból készül, és nem lehet szétharapni. Mindkét felén nyílások találhatók, amelyek lehetővé teszik a szájon át való légzést, még annak ellenére is, hogy nem fog tudni beszélni.

Kínálatunkban ugyanilyen piros színű paskolót, bilincset és ostort is talál. Ha át akarja magát adni a BDSM praktikák rejtélyes légkörének, egy olyan segédeszköz szettet hozhat létre, amely darabjai tökéletesen harmonizálni fognak egymással.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6712
Szín: Rózsaszín
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.