Magic Motion - Smart Magic Vini vibrotojás

1 értékelés
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Magic Motion - Smart Magic Vini vibrotojás

1 értékelés
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
24 995
Ft
PLUSZOK:
  • Újratölthető motor / erős teljesítmény
  • Az akkumulátor élettartama akár 75 perc is lehet egy teljes feltöltés alkalmával
  • A szilikon anyag nagyon érzékeny intim nyálkahártyára is alkalmas
  • Speciális vezérlési funkciók alkalmazás segítségével
Termékleírás
Egy játékos és nem feltűnő vibrotojás, ami egyszer csak egy olyan mágikus szerkezetté alakul át, ami elhozza önnek a kívánt gyönyört! Extra erős teljesítmény, a vibrációk széles választéka, puha szilikon anyag - ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően azonnal bele fog szeretni. Egy egyszerű alkalmazással párosíthatja a tojást saját vagy partnere mobiltelefonjával, és élvezheti az izgalmas élményt még a nyilvánosság előtt is, anélkül, hogy bárki bármit tudna! Az alkalmazásnak köszönhetően kapcsolatba léphet a párjával, még akkor is, ha mindegyik a világ másik végén áll. Tehát tegye az orgazmust a partnere kezébe, még akkor is, ha messze vannak egymástól. 

A vibrotojás tölthető, és egyetlen feltöltésre akár 75 percen át tartó izgatást nyújt önnek. A működéshez nincs szükség elemre. 

A motor teljesítménye azonnal nagy meglepetést fog okozni. Sok mód közül választhat - folyamatos rezgések, pulzálás, váltakozó intenzitású vibrációk stb...amelyeket az ingyenes alkalmazás biztosítja. Ez kompatibilis az Android vagy az IOS operációs rendszerrel. Az alkalmazás elrejti a klasszikus rezgéseket vagy lüktetéseket, vezérelheti ujjaival a kijelzőn, párosíthatja kedvenc dalával, amelynek ritmusa rezegtetni fogja a tojást, és még sok más lehetőséget választhat...A nagy előnye a csendes működés is. A tojást az alkalmazás nélkül is vezérelheti gombbal. 7 különböző rezgési mód közül választhat.

A tojás egy olyan higiénikus segédeszköz, amelyet könnyen tisztán lehet tartani. A puha szilikon felületet nemcsak a bevezetésekor, hanem a tisztítás során is értékelni fogja. Mivel ez egy 100%-ban ártalmatlan anyag az egészségre nézve, a tojást tiszta vízzel és szexuális segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőszerrel könnyedén megszabadíthatja a szennyeződésektől és a baktériumoktól.

A tojás mérete lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a képességeivel és a funkcióival. A G-pont izgatásán kívül a Kegel-gyakorlatok elvégzésére, a csikló stimulálására, a mellbimbók vagy a teste más erogén zónáinak az izgatására is használhatja.

Ezenkívül a konstrukció 100% -ban vízálló, így a kádban vagy a zuhany alatt is használható.

Tojás mérete: 27x37x95mm

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Salamon
2022.06.18.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7274
Hosszúság: 23,7 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Átmérő: 3,7 cm
Tömeg: 58 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...