Real Safe Long Stocky szilikon dildó lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Real Safe Long Stocky szilikon dildó lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 16 300 Ft
Ár:
15 490
Ft
Megspórol: 810 Ft (5%)
Jól jöhet Önnek:
150 ml-es csomagolású organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre, melyet kifejezetten a játékszerek fertőtlenítésére fejlesztettek ki.
Stimul8 organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre 150 ml 3 690 Ft
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 890 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • 100% szilikon
  • Erős tapadókorong
  • Tökéletesen hajlékony/rugalmas
MÍNUSZOK:
  • A csomagolás nem tartalmaz síkosítót
Termékleírás
Tökéletesen élethű kialakítású pénisz, 100% szilikon anyagból - ez a nem vibráló Real Safe - Long Stocky kollekcióból származó lila színű pénisz formájú dildó.

A szilikon anyag garantálja a teljesen biztonságos használatot, nem okoz allergiás reakciót, szagtalan és illatmentes, valamint gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez.

A dildó nagyon aprólékosan van kidolgozva.
Nagyon szép kialakítású makkal rendelkezik, ami alatt a fityma jelentősen vissza van húzódva. Az egész felületén erősen erezett, amit különösen a behatolás során fog érezni és nagyra értékelni.  Az alján herék találhatók, amelyek végén egy rugalmas és erős tapadókorong van.

A tapadókorong ereje kiváló. Annak ellenére, hogy a dildó nagyobb méretű, erősen tapad a sima, nem porózus felületekhez, mint például a csempe, az asztal vagy a padló... Csak erősen üsse neki valaminek, hogy odatapadjon, és már élvezheti is a gyönyört a kezei használata nélkül.

A Stocky dildó tökéletesen hajlékony, rugalmas, és kiválóan alkalmazkodik az Ön igényeihez és pózaihoz is. 

A 18 cm-es használható hossza jelentősen nagyobb, mint a klasszikus közép-európai férfiaké... A 4 cm-es átmérő pedig csak hab a tortán.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7701
Szín: Lila
Hosszúság: 23,5 cm
Használható hosszúság: 18,0 cm
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Erezett
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Reinitz
2021.09.08.
👌🏻
Kelemen
2020.11.09.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.