Liora hajlékony G-pont vibrátor lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Liora hajlékony G-pont vibrátor lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 695
Ft
PLUSZOK:
  • Kezdők számára alkalmas
  • Utazásra alkalmas
  • Fröccsenésálló
  • Könnyen irányítható a forgatható kerékkel
  • Elemeket tartalmaz
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A nőknek szánt erotikus játékoknak nemcsak a testnek, hanem a szemnek is tetszeniük kellene. A Liora G-pont vibrátor mindkettőre képes.

A gyönyörű lila Liora vibrátor anatómiailag úgy van kialakítva, hogy a női test legérzékenyebb pontját - a G-pontot - találja el. Ezen kívül a vibrátor felületén három speciális hullámosodás gondoskodik a hüvely belsejéről és masszírozza azt.

A 11 cm-es használható hosszúság és a 3,4 cm-es átmérő különösen a kezdőknek és az extrém méreteket nem kedvelő hölgyeknek fog tetszeni.

A motor a felső részen található, így a G-pont is élvezheti a rezgéseket. A vibrátor többsebességes, az ideális rezgést az alján található forgókerékkel állíthatja be.

A vibrátor teste alul és felül megerősített, a középső rész extra rugalmas, ami garantálja a kényelmet bármilyen pozícióban.

A lila Liora vibrátor teste TPE anyagból készült, amely ftalátmentes és 100%-ban biztonságos a test számára. Az anyag puha és kellemes tapintású.

Praktikus méreteinek köszönhetően a Liora vibrátor kiválóan alkalmas utazáshoz. Szinte semmi helyet nem foglal el a kézitáskában vagy a bőröndben. Csendes működésének is örülni fog. A maximális zajszint 45 dB, ami egy hűtőszekrényéhez hasonló.

A gyönyörű Liora G-pont vibrátor fröccsenésálló, ami megkönnyíti a tisztítást. Ez lehetővé teszi, hogy akár a zuhany alatt is szórakozhasson vele.

A vibrátor 2x AAA elemet tartalmaz, melyeket a csomagban talál, így amint megkapja a csomagot, máris nekiláthat a tesztelésnek.
 
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8753
Hosszúság: 15,0 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 3,0 - 3,4 cm
Anyag: Zselatinos
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Multigyorsaságú
Zaj: <45 db
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Alsó rész
Elemek: 2 × AAA elem

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...