10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

My Favorite G-pont vibrátor

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

My Favorite G-pont vibrátor

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 995
Ft
PLUSZOK:
  • Nagy fej a G-pont stimulációhoz
  • Szilikon antiallergén anyag
Termékleírás
Ahogy a neve is sugallja, ez lesz a kedvenc G-pont vibrátora. A My Favorite szilikon vibrátornak kifejezetten nagy, akár 4 cm széles feje van, amelyben rezgő tojás van elrejtve. Ez azt jelenti, hogy a rezgések akkor lesznek a legerősebbek, ha a belsejében lévő G pontra ér a vibrátor. Ugyanakkor a vibrációs fej nagy területe pontosan erre a helyre "illik", hogy megfelelően kielégítse. 

A vibrátor vízálló felépítésű, így vízzel csobbanhat. Nem javasoljuk azonban, hogy víz alá merítse. Az a szilikon anyag, amelyből a vibrátor fő része készül, antiallergén, nem irritáló, és nincs szaga. Ezenkívül használat közben gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez.

7 rezgési és pulzáló módot az alsó gombokkal vezérelhetjük. Az alsó gombbal kapcsolja be a vibrátort, a felső gombbal válassza ki az egyes rezgéstípusokat. 

A még intenzívebb öröm elérése érdekében stimuláló gélt alkalmazhat a vibrátorra, amely még jobban átmelegíti a hüvelyben a G-pontot, növeli annak érzékenységét, és akár "nedves" orgazmust is elérhet.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Szabó
2021.02.11.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7183
Hosszúság: 22,0 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: 3 × AAA

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...