Portable Sex Machine hordozható szexgép

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Portable Sex Machine hordozható szexgép

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
164 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 895 Ft
Cseresznye illatú vízbázisú síkosító a szexuális segédeszközökre, óvszerre vagy szex során
Water Touch Cherry 100 ml - cseresznye 3 445 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX7112

PLUSZOK:
 • Könnyen kezelhető / könnyen hordozható
 • 220 V-os aljzathoz = nagy teljesítmény
 • 2 különböző dildó + 1 külön vibrátor
 • Univerzális csatlakozó adapter
 • Fekete műbőr táskába csomagolva / ideális hordozáshoz
 • Csiklandozó toll tartozik hozzá
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
Utolsó 2 darab készleten!
Termékleírás
Praktikus hordozható szexgép, amelybe beleszeret.

PORTABLE SEX MACHINE CSOMAG TARTALMA:

 • maga a szexgépsúlya kevesebb, mint 1,36 kg, könnyen kezelhető és könnyen hordozható. Az alsó részén 4 erős tapadókorong van, és ezek szilárdan a helyén tartják az "akció" során. A tapadókorongokat sima, nem porózus felületre kell rögzíteni. Minden tapadókorongot majd külön-külön kel levenni, engedjen alá levegőt, hogy idővel ne szakítsa le a tapadókorongokat .A gép oldalán övek vannak, amelyekhez vagy megfoghatja, vagy rögzítheti a lábát. A géppel élvezheti a misszionárius pozíciót, valamint hátulról való pozíciót, a gépet csak magasabbra kell támasztani. Használhatja vaginálisan, vagy tapasztalt anális szerelmesek számára análisan is. A gépet közvetlenül a konnektorba dugják, aminek köszönhetően valóban erős teljesítményt érhet el ameddig csak akar. A csatlakozóaljzat univerzális, így a gépet a világ bármely pontján használhatja. A gép 24 cm hosszú.
 • valósághű dildó - egyszerűen rácsavarja a gépre. A dildó vastagabb és hosszabb, egyenes alakú és vágott makkal. Az anyag ftalátoktól mentes. 
 • szilikonos ívelt dildó - közvetlenül a G-pontot izgatja. Az öröm megsokszorozódása érdekében javasoljuk, hogy egy stimuláló gélt vigyen fel a dildó hegyére, amely kifejezetten a G-pont izgatására van tervezve.
 • vibrátor - hosszú nyelv alakú. Az USB-csatlakozót a szexgép hátuljához csatlakoztatva vezérelhető. Alul a vibrátornak van egy kereke, amellyel bekapcsolja a fő részt. Minden további váltás felgyorsítja. Maga az extern vibrátort be lehet kapcsolni a gombbal, és csak rajta múlik, hogy stimulálja-e a csiklót, a mellbimbókat vagy a másik erogén zónát.
 • hosszú cirógató toll - javasoljuk a szemmaszk kombinációját az izgalom maximalizálása érdekében
 • cipzáras tároló tasak - két kulccsal

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7112
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Nem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...