Zemalia Tornado 3D ultra realisztikus műpunci maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Zemalia Tornado 3D ultra realisztikus műpunci maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
  • Realisztikus maszturbációs hüvely A és G ponttal egyaránt
  • Rendkívül izgató csatorna tele kiemelkedésekkel
  • A zárt csatornának köszönhetően bele tud elélvezni
  • A hüvely eltávolítható és könnyen tisztítható
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Itt az egyik legrealisztikusabb punci alakú maszturbátor - Zemalia Tornado 3D! 

A Zemalia maszturbátor első pillantásra úgy néz ki, mint egy nagy fekete váza. Semmi sem árulja el, hogy mit rejt ez a műanyag csomagolás.

Pedig a belseje az, amitől eláll a lélegzeted. Egy hihetetlenül valósághű vagina alakú bemenet, amely úgy néz ki, mint az igazi. A realisztikusan formázott szeméremajkak, a csikló és a hüvelybemenet gyönyörködtetni fogja a szemet. Amikor megérinti, nem fogja elhinni, hogy ez nem egy valódi emberi test.

Ez az alakú bejárat megfelelő hangulatba hozza a szólójátékhoz.

A szűk bejárat után egy hihetetlenül kifinomult maszturbációs csatorna vár önre. Ez 22 cm hosszú, amit még a nagyobb péniszel rendelkező férfiak is értékelni fognak. Az alagút átmérője bármilyen péniszhez alkalmazkodik, legyen az vastagabb vagy vékonyabb, mert rendkívül rugalmas.

Az önkielégítő maszturbációs hüvelye hihetetlenül izgató. Hullámzó felületre, kisebb-nagyobb kiemelkedésekre, dudorokra, valamint különböző irányokba csavarodó bemélyedésekre számíthat a felületen. A hüvelyben egyértelműen eltalálja az A és a G-pontot is!

Az alagút meglehetősen keskeny, középen szűkül és finoman kanyarog. Az összes izgató kiemelkedést és zugot így nagyon is érezni fogja a hímvesszőjén.

Az alagút zárt, ezért érdekes vákuumot hoz létre. Bónuszként a maszturbátorba csúcsra is juthat .

A maszturbációs alagút rendkívül jó minőségű TPE anyagból készült, amely tulajdonságaival az emberi bőrre hasonlít. Hihetetlenül puha és selymes tapintású. Az allergiások és az érzékenyek is gond nélkül élvezhetik, mivel az anyag ftalátmentes és hipoallergén.

Mindenképpen értékelni fogja a lehetőséget, hogy a teljes maszturbációs alagutat kiveheti a műanyag csomagolásból. Így nagyon könnyen mosható (ne használjon szappant!), hagyja megszáradni és a rakja vissza a tokba. Annak érdekében, hogy az anyag megőrizze egyedi tulajdonságait, érdemes időről időre frissítő porral kezelni.

A maszturbátornak nincsen elemje vagy motorja, így nyugodtan beviheti a kádba vagy a zuhany alá.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS


Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8699
Hosszúság: 23,5 cm
Használható hosszúság: 22,0 cm
Tömeg: 615 g
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...