Basix Dong 8 valósághű dildó tapadókoronggal - nagy

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Basix Dong 8 valósághű dildó tapadókoronggal - nagy

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 12 800 Ft
Ár:
10 790
Ft
Megspórol: 2 010 Ft (16%)
PLUSZOK:
  • Strap-On hámmal együtt is használható
  • Rugalmas / hajlékony anyag erős tapadókoronggal
  • Az anyag nem tartalmaz ftalátokat / latexet
  • Vastagsága több mint 5 cm / tapasztaltabb nők számára alkalmas
Termékleírás
Nagy, de főleg vastag valósághű pénisz - Basix Dong 8 tapadókoronggal az alján.

Az amerikai Pipedream márka dildója fantasztikusan rugalmas és hajlékony gumiból készül. Egyszerűen megadja magát annak a pozíciónak, amelyben használni fogja. Nem kemény, így a használata nem lesz fájdalmas. Azonban a tapintása nem túl siklós, ezért ajánlatos síkosítóval bekenni, de azt az összes szexuális segédeszközzel meg kell tenni, amit behelyez. Természetes nedvesedéssel csak az élő emberi test rendelkezik, nem pedig egy felnőtteknek való játékszer :)  

A behatolásra alkalmas hossz 15,5 cm. Ez amolyan klasszikus méret, de az átmérője 5,1 cm. Ennek a vastagságnak köszönhetően a dildó inkább olyan nők számára alkalmas, akiknek már van néhány segédeszköz a birtokukban, és valami vastagabbat keresnek...

Ez a dildó extra élvezetet biztosít a nagy heréivel. Ha teljesen ráül, akkor a heréket a csikló izgatására használhatja. 

Az alján található tapadókorong szilárd, a dildót minden sima, nem porózus felülethez rögzítheti vele. A nagyobb súlyának köszönhetően a vízszintes használat a lökések szenvedélyességétől függ, tehát önnek ki kell tapasztalnia, hogy a tapadókorong képes-e megtartani a dildót pl. a fali csempén.  

Az alsó rész úgy van kialakítva, hogy a dildót Strap-On hámba is be tudja helyezni. Mivel a dildó nem rendelkezik üreggel a pénisz behelyezésére, így nők számára alkalmas.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. 
A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6375
Szín: Testszínű
Hosszúság: 21,5 cm
Használható hosszúság: 15,5 cm
Átmérő: 5,1 cm
Anyag: Gumi
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Róbert
2020.03.27.
A méretei. Igaz, a vastagsága 5 cm, de a dildo ovális alakú, tehát a magasságában csak 4 cm. Ha már valami, örülnék a 6cmx5cm méretnek. A többi méret illeszkedik a leírtakhoz
- Nagyon hajlékony és puha
- A feleségem teljesen elégedett

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.