Cotoxo Fire 2 újratölthető távirányítós vibráló tojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Cotoxo Fire 2 újratölthető távirányítós vibráló tojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
200 ml-es vízbázisú síkosító a szexuális segédeszközökre, közösülésre és óvszerre
Just Glide vízbázisú síkosító 200 ml 3 895 Ft
50 ml-es csomagolású vízbázisú síkosító hosszan tartó hatással. Az érzékeny bőrűek számára is bátran ajánljuk. Óvszerrel és játékokkal használható, mivel nem károsítja az anyagokat.
Just Glide vízbázisú síkosító 50 ml 1 895 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Kiváló ár-érték arány
  • Akár 11 rezgésmód
  • Rendkívül csendes működés
  • Kúpos tojáshegy a könnyebb behatolás érdekében
  • Kézreálló távirányító kiemelkedő gombokkal
4,0
1 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
Utolsó 4 darab készleten!
Termékleírás
A Cotoxo bemutatja önnek a Fire 2 vibráló tojást, amely megfizethető áron magas minőségével fog meglepni. A távirányítós tojás szólójátékra, de partneri előjátékra is alkalmas, például egy étteremben.

A csomagban egy gyönyörű sötét rózsaszín tojás és egy apró távirányító vár önre. A 11 rezgésmód közül választhat, ami igen sokféle rezgést jelent.

A vibráló tojás kúpos hegyű, így gond nélküli lesz a behatalás. A tojás mérete (8,3 x 3,15 x 3,15 cm ) ideális, és minden nőnek tetszeni fog. A tojás végén egy húzózsinór található, hogy könnyen eltávolítható legyen. A zsinór vékony és nem fog akadályozni a mozgás közben.

A távirányító tökéletesen illeszkedik a kezébe, a gombok kiállóak, hogy ránézés nélkül is tudja kezelni. Ha a tojással a közterületre készül, a távirányító mérete tetszeni fog - Ön vagy a párja elrejtheti a kezében.

Ne felejtse el, hogy a távirányító működtetéséhez a tojással egy időben kell bekapcsolnia. Csak akkor áll készen a távirányító, ha a rajta lévő fény világítani kezd. Természetesen a WC-ben is működésbe hozhatja, és a játékkal készenlétben térhet vissza a helyére az étteremben vagy a moziban.

A tojás a teljesítményéhez képest rendkívül csendes, nyugodtan vigye ki a közterületre, adja a távirányítót partnere kezébe, és hagyja, hogy ingerelje és kínozza Önt.

A tojás felülete nagy részben szilikonból készült, a teteje kiváló minőségű, 100%-ban testbarát ABS műanyag. A távirányító teljes egészében szilikonból készült.

A szilikon orvosi minőségű, hipoallergén és gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre. Ráadásul a sima szilikonfelületet könnyebb tisztán tartani, mint a porózus felületet.

A tojás fröccsenésálló, így könnyen tisztítható. Gyengéd vízsugár alatt 3 percig tart, ami pont elég az öblítéshez. Ne öblítse le a távirányítót, az nem vízálló.

A csomagban található egy USB kábel is, amely gond nélkül feltölti a tojást. A töltőcsatlakozóval szúrja át a szilikont a megjelölt helyen (közvetlenül a DC betűk felett). Egyetlen feltöltéssel akár 60 percig is rezegni fog. A vezérlőhöz egy 27A-s elem tartozik, amely szintén a csomagban található.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. 
Recenziók (1)
Németh
Értékelve: 2024.03.01.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8734
Hosszúság: 8,3 cm
Használható hosszúság: 8,3 cm
Átmérő: 3,15 cm
Tömeg: 55 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vibrálás: 11 mód
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...