15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Tölthető szilikon vibrotojás / gésagolyó Kegel Ball Starter

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tölthető szilikon vibrotojás / gésagolyó Kegel Ball Starter

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 19 500 Ft
Ár:
17 490
Ft
Megspórol: 2 010 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • Nagyobb méretű vibrotojás, amely kezdők számára alkalmas
  • Újratölthető motor / erős teljesítmény
  • Szilikon anyag / 12 rezgésmód
  • 100%-ban vízhatlan
Termékleírás
Különösen kellemes anyagból - orvosi szilikonból - készült lila vibrotojás, amely a gésagolyó alternatívájaként is szolgál, de egyúttal a G-pont stimulálására is használhatja. 

A vezérlése rendkívül egyszerű, a vibrotojás bekapcsoló gombja a szilikon pánt végén található. Egyetlen gomb szolgál a bekapcsolásra / kikapcsolásra, valamint ezzel a gombbal tudja megváltoztatni a rezgésmódokat. A tojás bekapcsolásához tartsa lenyomva a gombot 3 másodpercig, a vibrációs módok közötti váltáshoz pedig nyomja meg röviden a gombot. A tojás 12 rezgésmóddal rendelkezik, aminek köszönhetően minden nő megtalálhatja a kedvencét.

A tojás előnye, hogy USB-kábellel újratölthető, tehát nem szükséges behelyezni vagy cserélgetni az elemeket. Így a tojás bármikor rendelkezésére áll, és a rezgések intenzitása kellemes meglepetést fog okozni. A töltés 60 percet vesz igénybe, és egyetlen feltöltésre akár 30 vagy 50 perces üzemeltetést is kibír, a kiválasztott rezgés erősségétől függően.
A csomagban megtalálja a töltőkábelt is.

A vibrotojás vízhatlan, ezért a zuhanyzóban is használható. A gyengéd, első tapintásra már-már bársonyos felülete megkönnyíti a behatolást, és a tisztítása is egyszerű.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6391
Szín: Lila
Hosszúság: 19,0 cm
Használható hosszúság: 7,5 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 12 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:
René
2020.05.21.
ügyes kis játék
Márton
2020.05.06.
minden úgy működik, ahogy kell, a feleségem meg van vele elégedve
Veronika
2020.03.27.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.