Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

FSoG Inner Goddess Glass Pleasure Balls üveg gésagolyók

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

FSoG Inner Goddess Glass Pleasure Balls üveg gésagolyók

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 395
Ft
Termékleírás
Az erotikus trilógia utolsó részével az izgalom az ön számára nem kell hogy véget érjen! A Fifty Shades of Grey egyedi kialakítású gésagolyóival titokzatos, kiszámíthatatlan élményekkel teli légkört vihet az életébe!

Már maga a gésagolyó bevezetése is egy tökéletes élvezet. A precíz kialakításnak és a puha szilikon anyagból készült, lekerekített széleknek köszönhetően a golyók egy kis síkosító használatával kényelmesen a helyükre csúsznak. A fogantyút, valamint magukat a golyókat is a női test anatómiáját, egyediségét és az egyéni igényeit szem előtt tartva tervezték. A bevezetést követően nem zavaró, így a golyókkal akár az utcára is kimehet.
Viselés közben a segédeszköz folyamatosan stimulálja a hüvely falait, aminek következtében javul a medencefenék rugalmassága. A hosszabb ideig tartó viselés az ágyban is elhozza a kívánt eredményt - az orgazmus sokkal erősebb és a szexuális élvezet intenzívebb. Már egy hónap elteltével megtapasztalhatja azt a csúcspontot, amelyet Anastasia Steel több oldalon keresztül írt  le!

A gésagolyó a két leghigiénikusabb és legtartósabb anyag kombinációja - hipoallergén szilikon és ellenálló boroszilikát üveg. Mindkét anyag egy tökéletesen egészséges változatot képvisel. A szennyeződések mindig csak a segédeszköz felületén tapadnak meg - az üveg és a szilikon sem támogatja a baktériumok szaporodását, és nem szívja fel őket. Ez megkönnyíti a segédeszköz tisztítását is, használat után csak öblítse le folyó víz alatt, és vigyen fel a felületére fertőtlenítőszert.

A 77 grammos súly ezt a segédeszközt olyan nők kezébe javasolja, akik legalább egy kis tapasztalattal rendelkeznek a Kegel-gyakorlatok területén. A meglazult medencefenékkel rendelkező nők számára, akik még csak most tervezik elsajátítani ezt az edzésformát, a nehezebb, Inner Goddess változatot ajánljuk ugyanebből a kollekcióból.

A csomagolás szatén tároló tasakot is tartalmaz

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Medgyesi
2022.09.09.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6749
Hosszúság: 16,5 cm
Átmérő: 3,3 cm
Tömeg: 81 g
Anyag: Üveg
Felület: Sima
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.