Fleshlight Flight Aviator

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fleshlight Flight Aviator

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 28 700 Ft
Ár:
24 490
Ft
Megspórol: 4 210 Ft (15%)
PLUSZOK:
  • Eredeti Fleshlight termék
  • Kisebb és olcsóbb, mint a klasszikus Fleshlight
  • Az átlátszó toknak köszönhetően látni fogja a péniszét
Termékleírás
Az Aviator belső szerkezetű Fleshlight Flight maszturbáló a klasszikus Fleshlight maszturbáló  kisebb változata - ideális utazáshoz!

A maszturbáló belseje szabadalmaztatott Real Feel Super Skin anyagból készül, ami hűen imitálja az igazi bőrt. És nem csak tapintásra. Az összetételének köszönhetően gyorsan felmelegszik, ami még tovább fokozza az igazi hüvely érzését.

A hagyományos Fleshlight modellekkel ellentétben a maszturbáló  bemenete „univerzális”, azaz nem imitálja a vaginát vagy a popsit. Ez csak egy kör alakú nyílás.

Az Aviator modell belső kéjcsatornáját valószínűleg a legjobban a fotók ábrázolják. Szűk, kb. 0,7 cm széles nyak, amit egy "bordázottan" tagolt alagút követ. Az alagút bizonyos részeken enyhén szűkített, máshol pedig bővített. A bordázott szerkezet az elejétől a végéig teljes hosszában stimulálja a péniszt.

És ha ez még nem lenne elég, a Fleshlight maszturbálók valóban ötletesen vannak kitalálva. A végén egy retesz található, ami lehetővé teszi a vákuum szabályozását és a pénisz szorítását az ízlésének megfelelően. Elég csak egy kicsit meghúzni, és olyan szívást fog tapasztalni, amelyre még a legtapasztaltabb pornósztár sem képes.
Ellenkezőleg, ha meglazítja vagy teljesen lecsavarozza a reteszt, az egész maszturbáló lazábbá válik.

Maga a tok, amelyben a maszturbáló található, keményített műanyagból készül, és ergonomikus kialakítású, hogy kényelmesen a kezében tudja tartani. A felülete matt, és emellett úgy fogja érezni, hogy egy igazán prémium terméket tart a kezében. Minden szilárd, semmi sem nyikorog, nem áll el,... ahogy az ilyen termékeknél lennie kell.

TIPP: Próbálja meg kivenni a tokból a Fleshlight -ot, és néhány percre tegye meleg vízbe. Az egész maszturbáló felmelegszik, és így élethűbb érzést érhet el a maszturbáció közben.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6224
Szín: Fehér
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 20,0 cm
Átmérő: 7,0 cm
Alak: Univerzális
Anyag: CyberSkin
Felület: Bordázott
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.