Fleshlight Girls - Tori Black - Torrid vagina

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fleshlight Girls - Tori Black - Torrid vagina

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 38 100 Ft
Ár:
32 590
Ft
Megspórol: 5 510 Ft (14%)
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 990 Ft
Kiváló minőségű vízbázisú síkosító, amelyet szex során vagy a szexuális segédeszközökre is használhat. Praktikus 250 ml-es kiszerelésű csomagolásban adagolóval.
Super Slik 250 ml 3 990 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Új belső felület
  • A Fleshlight a világ legnépszerűbb maszturbátora
Termékleírás
Fleshlight Girls maszturbáló új modellje - Tori Black, Torrid típusú szerkezettel.

A Fleshlight Girls a leghíresebb pornócsillagok valódi vagina-, popsi- és szájöntvényei. Ez a mű hüvely hiteles másolata az egyik leghíresebb pornósztár, Tori Black vaginájának. 

A vagina belseje Torrid típusú. A Torrid egy új struktúra, amelyet a maszturbációból származó lehető legintenzívebb érzésért fejlesztettek ki. Mind a vagina kéjnyílása, mind a belseje rendkívül szűk. Ráadásul öt kamrát is tartalmaz, amiket szűkített válaszfalak választanak el egymástól, miközben minden egyes kamra más-más izgató kiemelkedésekkel van borítva.

Más maszturbálókkal ellentétben a Fleshlight nem egy külön bajnokság, hanem egy külön sport!

Fleshlight VS. egyéb maszturbálók

A Fleshlight maszturbálókat alapjában semmi mással sem lehet összehasonlítani. Az egyetlen igazi versenyképes konkurencia a Tenga Flip Hole, de az egy kissé futurisztikusnak tűnik, tehát ha valami valósághűt szeretne, a Fleshlight a legjobb választás.

Az első dolog, amit meg kell említeni, az az anyag. A Fleshlight SuperSkin elnevezésű szabadalmaztatott anyagból készül, amely rendkívül valósághű, puha, de egyúttal elég erős ahhoz, hogy rendesen végezze a dolgát. A tapintása nagyon kellemes, és a megfelelő gondoskodásnak köszönhetően tartós is marad. Már az első érintésnél úgy fogja érezni, mintha egy igazi vaginát érintene meg. Ha lehunyja a szemét, akkor szinte nem fog tudni különbséget tenni.

Ami a anyagot illeti, meg kell említenünk, hogy egy kis gondoskodást igényel. Az anyag egyedülálló tulajdonságainak megőrzése érdekében használat után hintőporral gondozza, és természetesen jól mossa meg és szárítsa ki. A hintőpor használata nem feltétlenül szükséges, de az anyag élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk a használatát.

A használata nagyon egyszerű. Csak nyissa ki és síkosítsa meg a vagina belsejét. A maszturbáló végén egy csavarozható retesz található, ami a vákuum szabályozására szolgál. Amikor a retesz teljesen be van húzva, a maszturbáló merev, és nagyon erős vákuummal rendelkezik. Minél inkább felengedi a reteszt, annál kisebb lesz a vákuum. Csak önön múlik, hogy mit szeret. A vákuum ereje a maszturbáció közben egyszerűen szabályozható. Egy kézzel is fogja tudni kezelni.

KI AZ AZ tori black?

Magasság: 175 cm
Súly: 64 kg
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Mellbőség: B
Az iparágban: 2007 - mostanáig
Instagram@toriblackofficial_
OnlyFanshttps://onlyfans.com/officialtoriblack


SíkosítáS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5412
Szín: Testszínű
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.