Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Fleshlight Pink Lady Heavenly vagina

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fleshlight Pink Lady Heavenly vagina

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
26 995
Ft
PLUSZOK:
  • A férfi maszturbátorok legkeresettebb márkája
  • Nagyobb péniszekhez is alkalmas
  • Kifinomult maszturbációs alagút
  • Valósághű kivitelezés megjelenésre és tapintásra is
  • Lehetőség a vákuum szabályozására
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Fleshlight klasszikusa, egy gyönyörű maszturbátor, valósághű punci alakú bejárattal és rendkívül kifinomult maszturbációs alagúttal.

A maszturbátor egy fekete műanyag tokban van, amely egy zseblámpára hasonlít. Ez a nem feltűnő megoldás remekül kézben tartható és remekül kezelhető.

Csak csavarja le a fedelet, és megjelenik egy csinos rózsaszín vagina, ami olyan, mint az igazi - tapintásra és látványra is.

A vagina gyönyörűen kidolgozott bejárattal, faragott szeméremajkakkal és csiklóval rendelkezik. A bejárat valósághűen szűk, és utána egy 21,6 cm hosszú maszturbációs alagút vár önre. Ez, mint mindig a Fleshlight márkánál, gyönyörűen megmunkált.

Egy hosszú és csavart keskeny bejárat vár rád, a pénisz ezután utat tör magának a szélesebb kamrába, hogy ismét belépjen a szűkített barázdás részbe. A makkról egy lekerekített kiemelkedésekkel teli rész gondoskodik, amely kivételes feszességérzetet ad.

A feszességet maga is szabályozhatja a mastubátor tetején található nyomásszelep segítségével.

Az egész maszturbáló alagút prémium Skin-Soft anyagból készült, amely olyan érzést kelt, mint a valódi emberi bőr. Nem tartalmaz ftalátokat vagy más káros anyagokat, és 100%-ban biztonságos a szervezet számára.

Gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, így a maszturbáció érzése még élénkebbé válik.

A puncit a zuhany alatt vagy a víz alatt is élvezheti, a Pink Lady egy vízálló maszturbátor. Zavarás nélkül akár bele is elélvezhet, csak ne felejtse el minden használat után alaposan leöblíteni a maszturbációs alagutat.

A kivehető hüvely sokkal könnyebbé teszi a karbantartást. Csavarja le mindkét kupakot, vegye ki az alagutat, öblítse le és hagyja megfelelően megszáradni. Ezután tegye vissza a tokba, és a maszturbátor készen áll a további használatra. Ahhoz, hogy a maszturbátor olyan maradjon, mintha új lenne, javasoljuk a frissítőpor használatát.

Síkosítás és karbantartás

Vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.

A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8825
Hosszúság: 24,8 cm
Használható hosszúság: 21,6 cm
Átmérő: 6 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...