Satisfyer Men Classic Black masturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Men Classic Black masturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Ezüst
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
  • A teljes pénisz stimulálása
  • Vákuumszabályozó vezérlő
  • Rendkívül finom CyberSkin anyag
  • Könnyen tisztítható
  • Diszkrét kialakítás
4,5
2 értékelés alapján
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Men Classic a bizonyíték arra, hogy még egy férfi maszturbátor is lehet elegáns. Ugyanakkor azonban tökéletesen betölti a szerepét - hogy feltétel nélkül örömet szerezzen a tulajdonosának.

A masszív műanyag burkolat úgy néz ki, mint egy dizájner váza, vagy talán mint egy légdiffúzor. Azonban tökéletesen illeszkedik a férfi kezébe, és formájának köszönhetően könnyen kezelhető.

A tok megóvja magát a maszturbátort a ráhulló portól és szennyeződéstől. A hüvely tetején egy nyomásszabályozó található, amely olyan feszessé teszi a maszturbációt, amilyenné csak szeretné. A maszturbátorban lévő vákuumnyomást az egész szóló móka alatt változtathatja, és megtapasztalhatja az orális szex valósághű érzését.

A maszturbációs alagút kiváló minőségű anyagból - Cyber Skin-ből - készült. Nagyon hasonlít a valódi emberi bőrhöz. Ezt az érzést az egész péniszén élvezni fogja.

Ugyanebből az anyagból készült a szűk bejárat is. A bejárat körüli terület puha, elragadtathatja magát, és nagyon keményen megdughatja. Az egész alagút tele van puha kiemelkedésekkel, amelyek egyszer hosszabbak, egyszer rövidebbek. Az érzés a belépéskor ezért változatosan feszes lesz.  

Az alagút 20 cm hosszú, és maximum 6,5 cm átmérőjű péniszek befogadására alkalmas. Így még a nagyobb adottságú férfiak is élvezhetik.

Maga a maszturbációs hüvely teljesen eltávolítható a tokból. Ez nagyon megkönnyíti a tisztítást. Mint minden Satisfyer termék, a Men Classic is vízálló. Ezért a kádban és a zuhany alatt is élvezheti.

A segítőjét a csomagban található mágneses USB-kábel segítségével töltheti fel.
 
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Bálint
Értékelve: 2023.12.25.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Diesel
Értékelve: 2021.12.05.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Kiváló minőségű anyaghasználat, valóban hüvely érzetre emlékeztet
Nincs ilyen
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8788
Hosszúság: 25,9 cm
Használható hosszúság: 20,0 cm
Átmérő: < 6,5 cm
Tömeg: 699 g
Alak: Univerzális
Anyag: CyberSkin
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...