10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Intelligens vibrotojás Svakom Ella Neo Connexion - piros

5 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Intelligens vibrotojás Svakom Ella Neo Connexion - piros

5 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
27 995
Ft
PLUSZOK:
  • Vezérlés interkontinentális szinten is az alkalmazás segítségével
  • 1 órás töltés = 2 óra használat
  • 100%-ban vízhatlan, használhatja a kádban is
  • Rendkívül gyengéd szilikon anyag / antiallergén anyag
  • Androiddal / Apple-vel is kompatibilis
Termékleírás
A Svakom Ella egy egyedülálló és innovatív darab a piacon megtalálható vibrotojások között. Az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően a telefonjával távolról is vezérelheti, aminek következtében ez a játék az abszolút kedvencévé válik a szexuális játékszereinek eddigi gyűjteményén belül.  

A tojás újratölthető, és mint a kevés erotikus játék egyike, a feltöltése kevesebb időt vesz igénybe, mint a folyamatos használati ideje egyetlen feltöltésre. Az egy órás töltés akár két órányi zökkenőmentes használathoz biztosít számára elegendő lendületet. A feltöltéshez a mellékelt USB-kábel lesz a segítségére.

A motor összesen 11 rezgésmódot kínál. Mindegyik motor rendkívül csendes, de a rezgései heves intenzitásúak.

A rezgő tojás NEO verziója egy speciális FeelConnect 3 alkalmazást is kínál, amelyet Android és IOS egyaránt támogat. Különböző típusú rezgések közül választhat, létrehozhat saját rezgési módot, vagy csatlakozhat egy pornó oldalhoz is.

Nem számít, hogy Ön otthon van, és a párja a világ másik végén. Ez a vibrátor egy pillanat alatt összeköti Önöket.

A tojást biztonságosan víz alá is merítheti. Az hogy vízálló, megkönnyíti annak tisztítását és karbantartását is.

Különösen azok fogják örömmel tapasztalni a termék vízhatlanságát, akik szeretik a zuhany alatt vagy a kádban élvezni a forró pillanatokat. A tojást biztonságosan a víz alá is merítheti. Vízhatlansága megkönnyíti a tisztítást és karbantartást is.

A tojás mérete lehetővé teszi, hogy olyan módon játszadozzon vele, ahogyan éppen kedve tartja. A lekerekített csúcsával izgathatja a csiklóját, a mellbimbókat vagy az erogén zónákat az egész testén. Vaginális és anális izgatásra is alkalmas, valamint a Kegel-gyakorlatok elvégzésében is jó szolgálatot tesz.

A szilikon anyag kellemes tapintású, és a bársonyosan sima felülete szépen csúszik a bőrön és a nyálkahártyán. Ráadásul a szilikon az egyik leghigiénikusabb anyag, amelyet jelenleg a szexuális játékszerek gyártására használnak. Hipoallergén, nem szívja fel a baktériumokat, könnyen mosható - szappannal és fertőtlenítőszerrel.

Helyezze be a tojást, a telefont adja át a partnerének, és máris kezdetét veheti az izgalmas kalandokat eredményező móka!

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Domonkos
2022.06.22.
Tokeletes csendes diszkrét.
Vásárló
2022.03.06.
A méret a szín az forma❤️
Le fel csatlakozik az alkalmazásról
Bíró
2022.03.05.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7295
Hosszúság: 21,5 cm
Átmérő: 3,2 cm
Tömeg: 62 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 11 mód
Zaj: do 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...