Svakom Phoenix Neo Connexion

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Svakom Phoenix Neo Connexion

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
36 495
Ft
PLUSZOK:
  • Szinkronizálja kedvenc pornó videóival
  • Párosítás webkamerával interaktív szórakozás céljából
  • Vezérlés interkontinentális szinten is az alkalmazás segítségével
  • Összesen 7 x 5, vagyis 35 különböző stimuláció választható
  • Vízálló - víz alatti merítéshez is alkalmas
5,0
1 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Bullet vibrátor Svakom Phoenix Neo alakját speciálisan anatómiailag tervezték a maximális öröm elérése érdekében. Alakjának célja a vibrációk pontos megcélzása és a női test legérzékenyebb területeinek stimulálása.

A vibrátor szilikonból készült, ami garantálja a teljesen biztonságos használatot a szervezete számára. A szilikonnak köszönhetően elkerülheti az allergiás reakciókat, vagy más kellemetlen reakciókat az intim területeken. A tapintása selymesen puha, viszont az egyszerű és élvezetes használat érdekében vízbázisú síkosító használatát javasoljuk.

AZ INTERAKTÍV SVAKOM PHOENIX NEO CONNEXION VIBRÁTOR HASZNÁLATA

Vezérlés az alkalmazás segítségével
Töltse le ingyen mobiltelefonjára. A FeelConnect 3 támogatott mind az Android, mind az IOS rendszeren. Választhat néhány rezgés közül: irányítás környező hang, zenei ritmus szerint, vagy érintéssel - csúsztatva az ikont a mobiltelefon kijelzőjén, vagy létrehozhat saját rezgési módot.
Az alkalmazáson keresztül történő vezérlésnek köszönhetően a vibrátort globális távolságból is vezérelheti. Nem számít, hogy otthon van, ez a vibrátor egy pillanat alatt összeköti a párjával a világ másik végén. Partnerének is azonban le kell töltenie az alkalmazást a mobiltelefonjára. Ha a vibrátort az alkalmazással együtt használja, a LED kigyullad, szinkronizál a rezgésekkel, és a rezgések vizuálisan megjelennek.

Csatlakozzon a 2D interaktív videókhoz
Megvan a kedvenc 2D felnőtt videója? Biztos igen! A videokapcsolati technológia lehetővé teszi, hogy valós időben szinkronizálhassa kedvenc tartalmaival ... Csak keresse fel kedvenc pornó weboldalát, ahol úgynevezett "Interaktív Videókat" keressen. Az egyes videók részleteiben talál egy párosító gombot, amelyre kattintva egy QR-kód jelenik meg a számítógép képernyőjén. Olvassa be a Svakom alkalmazásba, amelyet letöltött a mobiltelefonjára.

Webkamera kapcsolat
Szeretné megtapasztalni, milyen érzés, ha valaki nézi? Vagy azt akarja, hogy az egész világ megismerje? A partnere messze van, de azt szeretné, hogy lássa, milyen jól érzi magát? A webkamera interaktív funkciójának köszönhetően még jobban megoszthatja és bemutathatja pikáns tartalmát.

A vibrátor hegyében elhelyezett vibrációs motor erőteljes. A töltéshez a csomagban található mágneses USB-kábelt kell használni. Ilyen töltésnek köszönhetően már nem kell extra elemeket vásárolnia, ami gazdaságos és ökológiai is. A vibrátort 1 órán át töltjük, így 1 órán át rendelkezésre áll.
A rezgések a G- ponton a legintenzívebbek.  A vibráció egyszerűen, gombnyomással vezérelhető a készüléken, vagy a rádiós távvezérlő segítségével, 7 különböző módban, 5 intenzitási szinten. A nők speciális stimuláló géleket használhatnak a csiklóra vagy hüvelyre, amelyek még intenzívebbé teszik az intim részeket.

A vibrátor 100 %-ban vízhatlan, tehát nyugodtan lefröcskölheti, vagy akár teljesen víz alá is merítheti. Nem javasoljuk azonban 2 méternél nagyobb mélységbe meríteni.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Bukovszki
Értékelve: 2022.12.10.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Nagyon jól rezeg és könnyen kezelhető.
Használat közben világít.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7129
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...