REV vákuumos péniszpumpa kihúzós pumpakarral

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

REV vákuumos péniszpumpa kihúzós pumpakarral

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
7 845
Ft
Jól jöhet Önnek:
3 db péniszgyűrűből álló szett a merevebb és hosszabban tartó erekció érdekében
Stay Hard péniszgyűrű 3 db - fekete 2 945 Ft
Lubido 100 ml 2 745 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX8894

PLUSZOK:
  • Legfeljebb 20 cm-es erekciójú péniszekhez alkalmas
  • Szilikon mandzsetta a kényelmes használatért
  • Vonalzó a henger felületén, melynek köszönhetően követheti a haladást
  • Kezdők számára is alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
Utolsó darab a készleten!
Termékleírás
A Rev Pump Penis vákuumszivattyú a vért a péniszbe juttatja, és garantálja az erős erekciót. Hosszú távú használatával nem csak az erekció minősége javul, hanem a pénisz is kissé megnő.

A pumpa legfeljebb 20 cm hosszúságú pénisz erekciójára alkalmas. Átmérője maximum 5,5 cm.
Nem szabad elfelejteni, hogy a pénisz alul fog nőni a pumpában, és ehhez hely kell. Ha 20 cm-nél nagyobb pénisze van erekcióban, nézze meg a Bathmate Hydromax 9 pumpát, amely legfeljebb 23 cm hosszúságú péniszekhez alkalmas.

A pumpa hengere átlátszó, és a felületén egy vonalzó található, így megfigyelheti a pénisze növekedését.

A pumpa végén egy szilikon mandzsetta található, amely gondoskodik a kényelemről, és amely garantálja a légmentességet. A mandzsettát szükség esetén kicserélheti egy újra. Vásárláskor figyeljen a henger méreteire, amelyhez a mandzsettát tervezték. A szilárd Rev/Pump henger átmérője 6 cm.

A pumpát a gyökérig kell behelyezni, és az alhashoz kell zárni. A praktikus nyomó dugattyúnak köszönhetően vákuumot hoz létre. Ez a vákuum a vért a péniszbe hajtja, ami minőségi erekciót jelent. Az így elért erekciót rögzítse az erekciós gyűrűvel. Kap egy sima erekciós gyűrűt, amelyet a pumpa fölé feszít. Ha a pénisz kellőképpen megtelik vérrel, engedje fel a vákuumot a dugattyú felett található biztonsági szeleppel.

Ilyen merev péniszen, majd húzza le az erekciós gyűrűt a szivattyútestről, és feszítse ki a gyökeréig. Ezáltal a vér a péniszben marad, és az erekció erős marad a szeretkezés során. Ne feledje azonban, hogy az erekciós gyűrűt 20 percig tarthatja felhúzva. Ezt követően egy órás szünetet kell tartani.

A pumpa rendszeres használatával a pénisz enyhe megnagyobbodása is bekövetkezik. A pénisz egy izom, és rendszeres erősítéssel megvastagszik.

Ne feledje, hogy a nyomó dugattyú felett van egy biztonsági szelep, amelyet nem csak abban az esetben használhat, ha elégedett az eredménnyel, és a péniszt el akarja távolítani. Arra is szolgál, hogy azonnal feloldja a vákuumot abban az esetben, ha túlságosan pumpál, és kellemetlen érzést vagy fájdalmat kezd érezni.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8894
Hosszúság: 22,5 cm
Használható hosszúság: 20,0 cm
Átmérő: 5,5 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...