Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Get Real bordázott dong tapadókoronggal bordó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Get Real bordázott dong tapadókoronggal bordó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 645
Ft
PLUSZOK:
  • Bordázott felület az extra stimulációért
  • Kompatibilis a felcsatolható hevederekkel
  • Kúpos hegy
  • Kezdőknek és haladóknak is megfelelő méretek
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Get Real kollekcióból származó bordázott dong bizonyíték arra, hogy még a dildók is lehetnek szépek. De a szemek mellett a test is gyönyörkhet benne. Méghozzá kompromisszumok nélkül.

A gyönyörű bordó dildó bordázott felülettel rendelkezik, így az egész belsejét erotikusan ingerelni fogja. A keskeny, de lekerekített hegye még a kezdőknek is tetszik, és gond nélkül behatol.

A használható hossza 15 cm, az átmérője a legvastagabb résznél 3 cm. Ezek olyan méretek, amelyek a felhasználók többségének tetszeni fognak.

A tapadókorong erős, és a dong könnyű súlyával kombinálva még vízszintes helyzetben is tartani fog. Csak üsse a dongot egy sima, nem porózus felületre, és máris élvezheti a kéz nélküli szórakozást. Bármilyen helyzetben és bárhol, akár a zuhany alatt is. A bordázott dildót semmilyen módon nem károsítja a víz, így ne aggódjon.  

Ha el akarja távolítani a rögzített dongot, ne tegye ezt erőszakkal. Egyszerűen emelje fel a tapadókorongot, például a körmével, és engedjen levegőt alá. Ezáltal a dong könnyen leválik a felületről.

A bordó Ribbed dong kompatibilis a felcsatolható hámokkal, így szerepjátékhoz vagy azonos nemű párok számára is alkalmas. A hatás kedvéért próbálja meg kombinálni egy gyönyörű csipkés felcsatolható hámmal, mint a képen látható. 

Tapintásra a Ribbed dildó puha, mintha egy bársonyos anyagot simogatna. Mind a bordó dong, mind a tapadókorong 100% szilikonból készült, amely ftalátmentes és testbarát.
A szilikon a legmagasabb minőségű anyag a szexuális játékok készítéséhez. Nem porózus, így az anyagba nem juthatnak be baktériumok vagy szennyeződések. Ez extra könnyű karbantartást és természetesen egészségügyi biztonságot jelent.

A minőségi anyagnak köszönhetően a tapadókorongos dildó rugalmas, és nem okoz kellemetlenséget. Ne aggódjon, a dong tökéletesen kiegyensúlyozott, gond nélkül behatol Önbe, és minden lehetséges és lehetetlen pozíciót lehetővé tesz.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.   
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8759
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 2,5 - 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Bordázott
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...