King Cock 7 Two Cocks One Hole két péniszből álló dildó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

King Cock 7 Two Cocks One Hole két péniszből álló dildó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 16 800 Ft
Ár:
14 990
Ft
Megspórol: 1 810 Ft (11%)
PLUSZOK:
  • Strap-On pántra is alkalmas párok számára
  • A tapadókorong alkalmas a kéz nélküli játszadozásra
  • Ftalát- és latexmentes anyag
Termékleírás
Ha mindig is kettős behatolásra vágyott, de még nem szedte össze a bátorságát annyira, hogy akárkire is rábízza magát, ez a segédeszköz teljesen diszkréten váltja valóra az álmait!

Ugyanis a dildó két péniszből áll - egy vastagabból és egy vékonyabból. Együttesen olyan benyomást keltenek, mintha a hüvelye egyszerre két férfiassággal lenne kitöltve.

A segédeszköz alaposan kidolgozott kialakítása hozzájárul a valósághű élményhez. A játék olyan aprólékosan van kidolgozva, hogy a gyönyört szinte alig tudja megkülönböztetni az igazi aktustól. Az aprólékosan kidolgozott makkok és a segédeszköz finoman erezett felülete autentikus benyomást keltenek és minimalizálják a mű érzést.

A dildó alján tapadókorong található, amit akkor fog értékelni, ha a játék során szabad kezet szeretne kapni, hogy azzal más testrészét stimulálhassa. Ez lehetővé teszi számos olyan póz kipróbálását, amelyek a tapadókorong nélküli dildóval egészen kényelmetlenek lennének. Bármilyen sima felülethez könnyedén csatlakoztathatja a segédeszközt - üveg, fa, műanyag, fém stb. -, és már kezdődhet is a menet. A szívóképessége meglehetősen erős, a dildó a súlya ellenére is bármilyen dőlésszögben stabil marad. 

Ráadásul a játékot Strap-On pántra is felcsatolhatja, és átadhatja magát az élvezetnek partnerével, akinek nem akad konkurenciája.

A dildó felülete érintésre hasonlít a bőrre. A megfelelő mennyiségű síkosítóval könnyedén csúszik a bőrön és a nyálkahártyán. A lekerekített csúcsok hozzájárulnak a könnyebb behatoláshoz a hüvelybe. A segédeszköz nem tartalmaz latexet, ezért allergiával küzdők számára is alkalmas.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6509
Szín: Testszínű
Hosszúság: 21,0 cm
Használható hosszúság: 17,5 cm
Átmérő: 5,8 - 7,4 cm
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.