Satisfyer Double Joy vibrátor pároknak - fehér

13 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Double Joy vibrátor pároknak - fehér

13 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
18 499
Ft
PLUSZOK:
  • Az intelligens vibrátor egy speciális alkalmazás által is vezérelhető
  • Kompatibilis az Android és az Apple smartphone-okkal, Tablettel és Apple Watch-chal
  • Speciális funkciók az alkalmazás használatával
  • Nagy távolságokon át is vezérelhető
  • Két motor, a vibrátor mindkét végében elhelyezve
  • Szilikon antiallergén anyag
Termékleírás
A Satisfyer Double Joy egy erőteljes vibrátor párok számra, amelyet egy egyszerű és intuitív alkalmazás segítségével vezérelhet.

A vibrátor U-alakú. Az alsó, keskenyebb részt a hüvelybe kell illeszteni, hogy tökéletesen tapadjon a G-ponthoz. A felső, szélesebb részt a csiklóra kell helyezni, hogy a vibrációkkal stimulálja azt. A vibrátornak 2 motorja van, mindkét motor a vibrátor egy-egy végében helyezkedik el (az egyik a G-ponton, a másik a csiklón helyezkedik el). Használhatja a vibrátort, miközben szeretkezik partnerével, vagy akár egyedül is, és az irányítást az alkalmazáson keresztül ráhagyhatja a partnerére, még akkor is, ha messze van öntől.

A párvibrátor szilikonból készült, ez az anyag 100%-ban biztonságos és ártalmatlan a test számára. Alkalmas nagyon érzékeny hüvelyi nyálkahártyára vagy allergiában szenvedő nők számára is. Kellemesen finom tapintású, szagtalan/illatmentes, és gyorsan felveszi a test hőmérsékletét.

A SATISFYER DOUBLE JOY VEZÉRLÉSE APPLIKÁCIÓ NÉLKÜL

A vibrátor tetején + és - gombok vannak. Ezeknek köszönhetően alkalmazás nélkül is használhatja. Tartsa lenyomva a + gombot a vibrátor bekapcsolásához, a  + gomb ismételt megnyomásával bekapcsolhatja és megváltoztathatja a rezgéseket. A - gombbal csökkentheti a rezgéseket, és hosszan lenyomva tartva kikapcsolhatja a vibrátort. 10 előre beállított vibrációs mód közül választhat.

A SATISFYER DOUBLE JOY VEZÉRLÉSE AZ APPLIKÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL

A telefonnal való vezérléshez le kell töltenie a speciális Satisfyer Connect alkalmazást, ami ingyenes. A telepítés követően a vezérlés kibővített lehetőségei tárulnak fel ön előtt, mint például a kedvenc dalának ritmusa alapján való vibrálás, a saját rezgés vagy eszkaláció létrehozása, sőt még a távirányítóval való vezérlés is, ha partnere messze van öntől. Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon 

A vibrátor az Android és az Apple okostelefonokkal, táblagépekkel és Apple órákkal is kompatibilis.

A Satisfyer Double Joy-t víz alá is merítheti, de legfeljebb 1 méter mélységig és maximum 30 percig.
A mellékelt mágneses USB-kábel szolgál a segédeszköz feltöltésére.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

A Bluetooth® név és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, így az EIS GmbH az ilyen védjegyeket mindenkor licenc alatt használja. Az Apple, az Apple logó és az Apple Watch az Apple Inc. védjegyei. Az Android név és logó a Google LLC védjegyei és tulajdona. 
Recenziók (17)
Polonkai
2023.03.07.
András
2023.01.17.
Az nem tetszett hogy miután a Wise kártyámmal kifizettem a terméket, 2 hét múlva illetéktelenek kezébe kerültek a kártyaadataim és valószínű hogy a ti rendszeretekből került ki valahogy mert máshol nem fizettem vele sem előtte, sem utána. A cucc amúgy jó.
Jáki
2022.09.09.
Safranka
2022.05.18.
Nyuszi
2022.01.27.
Bárhonnan irányítható...
De hogyan?
Az app működik, de csak bluetooth csatlakozással...

Nekünk anélkül kellene, mert elég messze vagyunk egymástól.... 😕
Kerepeczki
2021.11.29.
LDB
2021.11.16.
Bármilyen távolságból lehet irányítani! Legyen az a szoba vagy az ország másik vége! Sok izgalmas funkcióval el van látva
Kerepeczki
2021.11.14.
Bognár
2021.10.17.
Egyszer használatos 😡
Lolipop.hu
2021.10.19.
Kedves Vásárlónk,

ha a termék nem működik, vagy más probléma merül fel vele kapcsolatban, lehetőség van a reklamációra. Ezért küldöm az eljárást: ​https://www.lolipop.hu/reklamacio
​​Köszönjük megértését.

Szép napot, Lolipop.hu
Horváth
2021.08.25.
Kata
2021.08.10.
Számos módon lehet használni, kialakítása tökéletes. Aktus közben nálunk csak bizonyos pózokban csúszott ki. Az appllikáció miatt a páromnak nagyon tetszett.
Varga
2021.06.21.
Ms. Csalodott
2021.03.28.
Nekem egyeltalan nem valt be, aktus kozben es fehernemube helyezes utan egybol kicsuszik, csak a huvelybe helyezheto veget tudjuk hasznalni, mert a masik vege egyeltalan nem ad olyan merteku rezgest, hogy az kenyeztetni tudja a csiklot. Ennyi penzert az ember tobbet varna a termektol...
Viktória
2021.01.13.
A vibráció beállításai és váltakozásai. Könnyű használni és mindent stimulál. Nagyon imádjuk a férjemmel
A gond viszont az hogy aktus közben kicsúszik...
Vásárló
2020.12.03.
Eddig minden rendben a termékkel
Sirday
2020.11.04.
Rugalmas hosszú üzem idő
Kicsit hangos
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7026
Tömeg: 80 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 mód
Zaj: 51 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...