Vibra Lotus szilikon realisztikus mini vibrátor lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Bevezető ár

Vibra Lotus szilikon realisztikus mini vibrátor lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 10 995 Ft
Ár:
8 300
Ft
Megspórol: 2 696 Ft (25%)
PLUSZOK:
  • Kezdők számára alkalmas méret
  • Realisztikus kidolgozás
MÍNUSZOK:
  • Nem vízálló
  • Az elem nem tartozék
4,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy valósághű Vibra Lotus vibrátor, amelynek méretei a kezdőknek és a középhaladó felhasználóknak egyaránt megfelelnek. A szemet a gyönyörű színek és a precíz kidolgozás, a testet a 7 rezgésprogram fogja gyönyörködtetni.

Az első dolog, ami szemet szúr, a hatalmas makk. Az egyéb részletek, a kantártól kezdve a teljes felületen lévő erezetig, szintén gyönyörűen kidolgozottak.
A második pillanatban, amikor elkezdi tesztelni, lenyűgözni fogja a 7 rezgési és pulzációs mód. A Vibra Lotus rezgései közepesnek mondhatók, és különösen a makk területén érezhetők, ahol a motor található. 

A vibrátor egyszerű vezérléssel rendelkezik, így jobban koncentrálhat a szóló élményre. Az alján található egy gomb a be- és kikapcsolásra, valamint az üzemmódok váltására szolgál.

A vibrátor szilikon felülete kellemes és puha tapintású. Ezenkívül nem tartalmaz ftalátokat, ezért az allergiás nők is élvezhetik. A szilikon gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, és könnyen karbantartható.

Használat után mossa le szappannal és öblítse le vízzel, vagy hagyja szabadon száradni. Ne merítse be, a vibrátor nem vízálló, és tönkremehet.

Egy AA elemmel működik. Ha a vásárlás után rögtön a tesztelésbe szeretne belevágni, győződjön meg róla, hogy van otthon eleme, vagy vásárolhat tőlünk egyet. A csomag nem tartalmazza.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
ÖrdÖg
Értékelve: 2023.02.27.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8302
Hosszúság: 16,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 3,0 - 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vezérlés: Gombos
Elemek: 1 × AA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...