Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Tracy's Dog Mint viselhető bugyi vibrátor G-pont és csikló stimulációval

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tracy's Dog Mint viselhető bugyi vibrátor G-pont és csikló stimulációval

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
18 995
Ft
PLUSZOK:
  • Viselhető, láthatatlan ruházat alatti kialakítás
  • G-pont és klitorisz stimuláció egyszerre
  • Távirányító 5 méteres hatótávolsággal
  • 2 nagy teljesítményű motor - egy-egy mindkét részen
  • 10 rezgésprogram
  • Vízálló
MÍNUSZOK:
  • A távirányító nem vízálló
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy gyönyörű kialakítású bugyi vibrátor, amely a G-pontot és a csiklót is simogatja. Ergonomikus formájának köszönhetően úgy tapad Önhöz, mintha a második bőre lenne.

Az ívelt hüvelyvibrátor 10,5 cm hosszú és finoman domború. Éppen megfelelő ahhoz, hogy tökéletesen megcélozza a G-pontot. A barázdákkal ellátott hullámzó felület csak teljessé teszi az orgazmikus remekművet.

Ha teljesen becsúsztatja, a másik része - a csiklóizgató rész - gyönyörűen tapad a csiklójához. Ez nemcsak magán a csiklón, hanem körülötte is több millió idegvégződést rezgésbe hoz. Ez a rész 7 cm hosszú, ezért gondoskodik az egész méh erős izgalmáról. Természetesen a csikló kapja a legtöbb figyelmet a kiálló résznek köszönhetően.

Az egész bugyi vibrátor szépen hajlik, hogy a bevezetése és viselése minden alkatú hölgy számára kényelmes legyen. Könnyen alkalmazkodik az Ön görbéihez.

A rezgés erejét 2 motor biztosítja. Az egyik a hüvelyi részben, a másik pedig a csiklóhoz tapadó részben található.

Egyszerre 10 rezgésprogram áll rendelkezésre, hogy a G-pontot és a csiklót táncoltassa. A távirányítónak köszönhetően otthon vagy nyilvánosan is élvezheti a gyönyört. És csak Önön múlik, hogy megtartja-e a vezérlést, vagy partnere kezébe adja.

Mivel a viselhető vibrátor egyáltalán nem látszik a ruha alatt, így például egy közös vacsorára is elviheti. A partnere így anélkül irányíthatja az élvezetét, hogy Önhöz érne. Elég, ha 5 méteren belül van Öntől, ez a maximális távolság, amelyen belül a vezérlés működik.

A bugyi vibrátorokat és stimulátorokat úgy fejlesztették ki, hogy nyilvánosan viselhetők legyenek. Éppen ezért rendkívül csendesek is. Nincs ez másképp a Tracy's Dog Mint esetében sem.

Az egész vibrátor prémium minőségű szilikonból készült. Ez ftalátmentes és antiallergén. Így még az allergiások is élvezhetik a szolgáltatásait. A felhasznált szilikon rendkívül sima és puha.

Bónuszként a G-pont és a csikló számára készült bugyi vibrátor vízálló, ami bővíti a lehetőségeket. Egyedül is élvezheti a zuhany alatt vagy a kádban, partnerével pedig a medencében élvezheti a titkos szexi szórakozást. Senki sem fogja észrevenni, hogy viseli, még fürdőruhában sem. A vízben 30 percig játszhattok maximum 1 méteres mélységben.

Ne feledje, hogy a vezérlés nem vízálló, de a partnere kényelmesen irányíthatja az élvezeteket a medence melletti nyugágyból.

Feltöltése a csomagban kapott USB-kábel segítségével történik. Mivel a vibrátor vízálló, a töltéshez át kell szúrnia a szilikont a kis ponttal jelölt ponton (DC jelölés). Ne aggódjon, nem fogja károsítani a játékot, és nem veszíti el a vízállóságát sem.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8975
Hosszúság: 12,0 cm
Használható hosszúság: 10,5 cm
Átmérő: 1,9 - 3,3 cm
Tömeg: 89 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Zaj: <40 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...