Smile tölthető G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Smile tölthető G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 499
Ft
PLUSZOK:
  • Akár 20 vibrációs / pulzációs / eszkalációs ritmus
  • Erőteljes tölthető motor
  • A G-pont és a csikló egyidejű, közvetlen stimulálása
  • A szervezet számára biztonságos szilikon anyag
4,0
1 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Smile vibrátor minden hölgynek örömet fog szerezni, aki egy hatékony, szilikon vibrátort keres, amivel egyszerre elégítheti ki a G-pontját és a csiklóját. Függetlenül attól, hogy tudja, hol található ez a titokzatos pont, vagy továbbra is keresi, ezzel a vibrátorral biztosan megtalálja. Pontosan úgy van kialakítva, hogy a lehető legkönnyebbé tegye a munkát a keresés közben. A hossza és a jelentősen megemelkedett feje közvetlenül a G-pont felé irányítja a rezgést. A másik végén, a szűkített rész, ami egyrészt a vibrátor kihúzására szolgál a hüvelyből, az alakjával pontosan illeszkedik a csiklóra. A motor erős teljesítménye szétrezegteti az egész vibrátort, és a vibrációk belülről egészen a csiklóba jutnak.

A vibrátor szilikon anyagból készült, ami jelenleg a legjobb anyag, amelyet a szexuális segédeszközök gyártására használnak. Az anyag ún. body-safe, ftalátok-, latex- és egyéb adalékanyagoktól mentes, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak. A szilikont széles körben használják pl. az egészségügyben és a konyhai segédeszközök (pl. sütés és főzés, jégkészítés) gyártása során is.

A vibrátor nagy előnye a beépített akkumulátor. Tehát ez a vibrátor a mellékelt töltő segítségével tölhető. MIndössze 90 percre van szüksége a teljes feltöltéshez, és akár 120 percig is használhatja egy bekapcsolásra.

A vezérlés egyszerű, közvetlenül a vibrátoron található gomb segítségével. A gomb megnyomásával választhat a 20 vibrációs mód egyike közül.

Annak érdekében, hogy a bevezetés és a használat még élvezetesebb legyen, kenje be a felületét legalább egy kevés síkosítóval. Ez síkossá tesz az anyagot, és könnyebben "fekszik" majd pontosan a G-pontra.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Linda
Értékelve: 2020.06.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Nagyon mrg vagyok vele elégedve
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6920
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 12,5 cm
Átmérő: 3,6 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 20 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 90 perc

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...