Extra hosszú valósághű dildó herék nélkül erős tapadókoronggal

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Extra hosszú valósághű dildó herék nélkül erős tapadókoronggal

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
  • A nagy méretek szerelmeseinek
  • Extra valósághű kialakítás
  • Az erős tapadókorong vízszintesen is tartja a dildót
  • Az igényesebbek számára
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Realistic Curved Dildo 11 egy valósághű, hatalmas méretű dildó azok számára, akik szeretik az XXL erotikus játékokat. Az erős tapadókorong lehetővé teszi, hogy vízszintes helyzetben is élvezze a gyönyört a keze használata nélkül.

Először is, lenyűgözi önt a nagyon valósághű kialakítás. A nagy, szabadon hagyott finoman texturált felülettel rendelkező makk egy formás kantárba ömlik.

A Realistic Curved 11 dong teste vastag és jellegzetes erekkel borított. A műpénisz egészén finom ráncok találhatók, amelyek egy valódi péniszre jellemzőek.
Az általános benyomás kiváló!

A használható hossza 25 cm, az átmérője pedig 6 cm. Ez a masszív darab tehát még a legigényesebbeknek is tetszeni fog.

A tapadókorong erejét bizonyítja maga a dildó súlya is, de ez nem okoz problémát a tapadókorongnak, és vízszintes helyzetben tartja. Csak üsse rá egy sima felületre (asztalra, padlóra vagy csempézett falra), és máris élvezheti a kéz nélküli élvezetet. Ezután más szexi tevékenységeket is végezhet.

A tapadókorongos dildó eltávolításakor a körmével emelje fel a tapadókorongot, és engedje alá a levegőt. A dildó magától kiengedi magát. Ne próbálja meg húzással eltávolítani, mert ez károsíthatja.

A King Size Dildo kiváló minőségű és extra erős PVC anyagból készült. Az ebből az anyagból készült játékok sokkal megfizethetőbbek, mint például a szilikon játékok. Ugyanakkor megőrzik a magas minőséget és 100%-ban biztonságosak a test számára. A PVC ftalátmentes, tartós, erős és ugyanakkor kissé rugalmas.

 
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8833
Hosszúság: 27,0 cm
Használható hosszúság: 25,0 cm
Átmérő: 6,0 cm
Tömeg: 787 g
Anyag: ABS
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...