Satisfyer Men Classic Silver maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Men Classic Silver maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 17 495 Ft
Ár:
12 995
Ft
Megspórol: 4 500 Ft (26%)
PLUSZOK:
  • A teljes pénisz stimulálása
  • Vákuumszabályozó vezérlő
  • Rendkívül finom CyberSkin anyag
  • Könnyen tisztítható
  • Diszkrét kialakítás
4,5
2 értékelés alapján
200+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Újdonság a német erotikus segédeszközök gyártójától, a Satisfyertől. A hölgyeknek szánt szívós játékok sikeres sorozata után a Satisfyer készített a férfiaknak is egy maszturbáló - Satisfyer Men Classic Silver.

A Satisfyer Men Classic Silver elemlámpa alakú, megjelenése és méretei nagyon hasonlítanak a Fleshlightra. Alakja rendkívül diszkrét és nem azt kiabálja, hogy maszturbáló Éppen ellenkezőleg, egy tudatlan ember észre sem veszi, hogy erotikus eszközről van szó. 

A belseje rendkívül finom Cyberskin anyagból készült, amely híven hasonlít az emberi bőrre. Ez még hitelesebbé és tökéletesebbé teszi a maszturbációs élményt.

EXTRA VAKUUM RENDELKEZÉS

A Satisfyer Men Classic egyedülálló abban az értelemben, hogy a tetején található egy gomb, amellyel szabályozhatja a maszturbáló vákuumát és feszességét. Nagyszerű dolog, mivel tovább élvezi és kiválaszthatja a kívánt intenzitást. Kezdje finoman. Később erősebb szívást hozhat létre. 

HOGYAN KELL TISZTÍTANI A  SATISFYER MEN CLASSIC-ot?

Javasoljuk, hogy minden erotikus eszközt azonnal tisztítson meg használat után. Mindig! Nem csak tovább bírja, de megakadályozza a baktériumok kialakulását a kedvenc játékán. A Satisfyer Men Classic maszturbálót nagyon könnyű tisztítani. Mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítja a belső bélést és öblítse le meleg vízáramban. Kívül és belül. A maszturbálón belüli magömlés esetén a betétet alaposan ki kell öblíteni, hogy ne maradjon benne ejakulátum. Ezután csak puha törülközővel szárítsa meg a betétet, és tegye vissza a csomagolásba. A Cyberskin anyag tulajdonságainak a lehető leghosszabb megőrzése érdekében javasoljuk ehhez az anyaghoz tervezett hintőpor használatát

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. Ez a fajta síkosító kíméletes az erotikus segédeszközökkel és különösen a Cyberskin anyagokkal szemben. 
Recenziók (2)
Bálint
Értékelve: 2023.12.25.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Diesel
Értékelve: 2021.12.05.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Kiváló minőségű anyaghasználat, valóban hüvely érzetre emlékeztet
Nincs ilyen
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7247
Hosszúság: 25,9 cm
Használható hosszúság: 20,0 cm
Átmérő: < 6,5 cm
Tömeg: 699 g
Alak: Univerzális
Anyag: CyberSkin
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...