Erostyle két péniszgyűrűből álló szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Erostyle két péniszgyűrűből álló szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 7 600 Ft
Ár:
5 890
Ft
Megspórol: 1 710 Ft (23%)
PLUSZOK:
  • 1 vibrációs gyűrű + 1 vastag nem vibrációs gyűrű
  • Használhatja egyszerre mind a kettőt
  • A gyűrűk késleltetik az ejakulációt és javítják az erekciót
  • Rugalmas anyag, amely alkalmazkodik
  • Kedvező csomagolás
Termékleírás
Két péniszgyűrűből álló szett, amely hosszabb kitartást biztosít, növeli a méreteit, és a partnerét a vibrációknak köszönhetően nagyszerű élvezetben részesíti.  

A gyűrűk külön is használhatók, vagy egyszerre is felhelyezheti őket, az egyiket a pénisz tövére, a másikat pedig a herék köré, a hosszabb teljesítmény elérése érdekében.

A sötét gyűrű vibrációs gyűrű. A belső átmérője nyújtás nélkül 3,1 cm, de rendkívül rugalmas és teljes mértékben igazodik önhöz. A vibrotojás számos kiemelkedő ponttal van ellátva. Ez a része a pénisz teljes behatolása során izgatni fogja a partnerét, a rezgések pedig önt fogják stimulálni, a péniszén keresztül pedig a partnere hüvelyét,a vibrációt a gyűrű oldalán található gomb segítségével lehet bekapcsolni/kikapcsolni. 
Az elemek a gyártó által megtalálhatók a csomagban.

A áttetsző gyűrű vastagabb, kisebb belső átmérővel rendelkezik - mindössze 1,5 cm, de ez is nagyon rugalmas. A gyűrű egy fánkhoz hasonlít, vastag lekerekített falakkal. A felhasznált anyag mennyiségének köszönhetően alaposan elszorítja a péniszt, ami hosszabb kitartást eredményez. Ez a gyűrű is felhelyezhető a herék köré. Részben megnyújtja a heréket és az elhelyezésének köszönhetően késlelteti az ejakulációt. 

Mindkét gyűrű külön is megvásárolható a szexshopunkban.
Sötét vibrációs péniszgyűrű vagy vastag nem vibrációs péniszgyűrű
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6078
Szín: Fehér
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.