Inflatable Luv Log szexpárna vibrátorral

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Inflatable Luv Log szexpárna vibrátorral

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 30 300 Ft
Ár:
26 990
Ft
Megspórol: 3 310 Ft (11%)
PLUSZOK:
  • A párna teherbírása 136 kg-ig
  • Alkalmas párok számára szex közben
  • 3 fogantyú a jobb elhelyezéséhez
  • Ideális egy ember számára is
  • Elég hosszú vezérlő kábel az egyszerű használat érdekében
Termékleírás
Vibrátoros párna, amelynek köszönhetően mindig eléri a megfelelő élvezetet. A hordozható hengeres párna felületén kellemes, bársonyos szövet található, amely kíméletes a bőrrel való érintkezéskor, és ugyanakkor megakadályozza a test megcsúszását használat közben.A párna oldalán elhelyezett három fogantyú lehetővé teszi, hogy könnyedén hordozhassa őket, ugyanakkor rájuk támaszkodhat.

A vibrátor fekete, akárcsak a párna. Reális formája van herék nélkül, és egy nagy, kiálló makkja, és az egész felületen sűrű vénákkal van elszórva. Több mint 15 cm hosszú, 3,8 és 4,4 cm átmérőjű, igazán örömet szerez. A rezgések intenzívek, több sebességűek, és külön vezérlő szabályozza őket. A kerék mozgatásával kapcsolja be a rezgéseket, és közvetlenül a csúcs előtt maximálisan bekapcsolhatja őket a még erősebb élvezet érdekében.

A vibrációs párna nagy előnye a teherbírása. Súlykorlátja legfeljebb 136 kg! A szék 84 cm hosszú, aminek köszönhetően nemcsak egyedül, hanem a felével is használhatja. Próbáljon meg például a párnára feküdni, hogy partnere mélyebbre hatolhasson.

Mivel a párna felfújható, szabályozhatja a felfújását, ugyanakkor kompakt és könnyen hordozható, ami nem olyan egyszerű más szexre szánt bútorokkal. A szék néhány perc alatt felfújódik.

Használat után egy kendő és meleg víz elegendő a megtisztításához. A vibrátor tisztításához használjon fertőtlenítőszert.

A csomag tartalmaz egy javító készletet is. Ugyanakkor a csomagolásban egy átlátszatlan szemmaszkot is talál.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

Nem tartalmaz elemeket.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7360
Szín: Fekete
Hosszúság: 84,0 cm
Anyag: ABS
Felület: Tagolt
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: 2 × AA elem
Gyártó:
Árvai
2022.03.14.
Az amiért megvásároltam

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.